Word jij één van de gezichten van de volgende Beloofd!-campagne?

Beloofd baanaffiche1[2]

Voor de nieuwe Beloofd!-campagne is de VSV op zoek naar personen die aan hun dierbaren willen beloven om niet te snel te rijden. Onaangepaste snelheid blijft namelijk de belangrijkste oorzaak van verkeersongevallen. Heb jij een dochter of een zoon, een kleinkind of petekind, een partner, een vriend of een familielid aan wie je deze belofte wil doen? Schrijf je in en word één van de gezichten van de volgende Beloofd!-campagne.

Wat moet je doen?

Niet veel! Gewoon naar één van de Beloofd!-fotoshoots komen samen met de persoon of personen aan wie je de belofte wil maken. Daar vraagt men slechts 5 minuten van jouw tijd. Er worden enkele foto's van jou en de dierbare(n) genomen aan wie je belooft om niet te snel te rijden. In 1-2-3 word jij één van de gezichten van de nieuwe Beloofd-campagne.

Ik heb beloofd om niet te snel te rijden

Voor de volgende campagne rond snelheid is de VSV op zoek naar 315 personen die aan een dierbare willen beloven om niet te snel te rijden. Die mensen worden het gezicht van de snelheidscampagne.

Waar zullen die foto's te zien zijn?

Op baanaffiches in heel Vlaanderen. Je kent ze waarschijnlijk wel, die borden langs de kant van de weg. Wie weet ben jij daar binnenkort op te zien met je zoon, dochter, partner, moeder of vader, petekind,… Je foto zal ook te zien zijn op de website van Beloofd! en misschien ook op de sociale media van de VSV. Want ook daar roepen ze mensen op om de belofte te doen en zo mee te werken aan een veilig verkeer.

Klik hier voor meer informatie