Make-A-Wish

De organisatoren van Make-A-Wish vroegen onze medewerking om de wens van de 17-jarige Niels te vervullen. Het was zijn grootste wens een bromfiets te hebben! Make-A-Wish wou hem deze graag schenken. Maar alvorens hij hiermee kon vertrekken, moest Niels zijn verkeerskennis bijschaven in het verkeerseducatief centrum van onze politiezone. Zo konden we hem klaarstomen voor het behalen van zijn rijbewijs.

Na een korte verwelkoming mocht Niels samen met zijn familie onze promillebrillen testen. Dit was al meteen een leuke start van de dag! Vervolgens kreeg Niels van onze medewerkers een aangepaste verkeersles voor bromfietsen.

Na de les mocht Niels samen met zijn familie en de Make-A-Wish medewerkers zijn opgedane kennis testen op ons behendigheidsparcours. Tijdens deze oefening werden nog enkele verkeersregels verduidelijkt maar werd ook veel plezier gemaakt.

Niels werd door onze dienst gunstig beoordeeld, wij wensen hem veel succes toe met het behalen van zijn rijbewijs!

Make-A-Wish® vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen. Jaarlijks vervullen zij ruim 150 wensen. Meer informatie over deze organisatie vind je op www.makeawish.be.