Verhuis naar nieuw kantoor in Guido Gezellestraat in Mol

Het nieuwe hoofdkantoor van de lokale politie Balen-Dessel-Mol is klaar. Maandag 25 september start de verhuis van het politiekorps naar de nieuwe werkplek in de Guido Gezellestraat 29 in Mol. Als gevolg van deze verhuisbeweging is het politiekantoor die dag mogelijk moeilijk bereikbaar op het lokale telefoonnummer. Bel steeds 101 voor dringende politiehulp! Wie een aangifte wil doen kan vanaf maandag terecht op het nieuwe adres.

Op maandag 25 en dinsdag 26 september verhuizen de onthaalmedewerkers van de lokale politie van hun werkplek in 't Getouw (Molenhoekstraat) naar de nieuwe hoofdpost in Mol. "Om in onze verhuisperiode de continuïteit van onze dienstverlening te verzekeren, vragen we om dringende meldingen en hulpvragen zoals steeds te doen via nummer 101. Deze oproepen komen via de federale meldkamer bij ons terecht!", benadrukt officier pers- en interventie Robert Lehaen.

Voor niet-dringende vragen is de lokale politie Balen-Dessel-Mol vanaf woensdag 27 september bereikbaar per mail via onthaal@politiebalendesselmol.be of telefonisch op het nummer 014 33 37 00. Voor aangiftes kan je vanaf maandag 25 september dag en nacht terecht op het zonaal onthaal in het nieuwe hoofdkantoor.

Alles onder één dak:

Niet alleen de politiediensten in 't Getouw, maar ook het wijkteam van Mol en de lokale recherche verhuizen van de Statiestraat naar de nieuwe locatie.

Vanaf begin oktober 2017 zijn volgende diensten ondergebracht in de Guido Gezellestraat:

-het zonaal onthaal

-de wijkwerking van Mol

-de interventiedienst

-de secties verkeer, diefstal, preventie, drugs, milieu, vreemdelingenzaken, slachtofferzorg, jeugd en gezin

-de lokale recherche

-het administratief en het gerechtelijk secretariaat

-de dienst personeel en logistiek

-de korpschef

Contactgegevens

Handig om weten: deze diensten veranderen wel van locatie, maar de openingsuren en mailadressen blijven hetzelfde. Er zijn wel enkele telefoonnummers aangepast. Alle contactgegevens van onze commissariaten en diensten zijn te vinden op de website www.politiebalendesselmol.be.

Het zonaal onthaal blijft voorlopig 24 op 24 uur geopend, 7 dagen per week. De wijkkantoren in Balen en Dessel blijven behouden. Alle contactgegevens van onze commissariaten zijn te vinden op de website www.politiebalendesselmol.be.

Officiële opening en opendeurdag

De officiële opening van de nieuwbouw gaat door op vrijdag 8 december 2017. In het voorjaar van 2018 is het grote publiek welkom op onze opendeurdag. Meer informatie hierover maken we later bekend.