Om gelijke tred te houden met de opmars van digitale media bieden wij voortaan E-nieuws aan. Wil je op de hoogte gehouden worden van elke nieuwe publicatie op deze website, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en/of abonneer je op de RSS feeds.

Wat is een mailinglist ? 

Door in te schrijven op de mailinglist zal uw email-adres opgenomen worden in een distributielijst.  Bij elke nieuwe publicatie op de website van politie Zuiderkempen zal je een email ontvangen met daarin een hyperlink naar het nieuwe artikel.

Wat zijn RSS feeds ?

Dankzij RSS (Really Simple Syndication) kan je met enkele muisklikken op de hoogte blijven van nieuwe publicaties op deze website. RSS is een technisch hulpmiddel waarmee je je op de vernieuwingen van een website kunt abonneren. Zodra er een nieuw artikel op deze website verschijnt dan krijg je daarvan acuut een seintje. Bijgewerkte informatie van de feed wordt automatisch naar uw computer gedownload, en kan worden bekeken in bijvoorbeeld Internet Explorer (vanaf versie 7.0) of Firefox, en andere gratis programma's zoals FeedReader, Ampheta Desk en Syndirella.

Klik hier om je te abonneren op de RSS feed van politie Zuiderkempen.