In haar strijd tegen het aantal verkeersongevallen met lichamelijk letsel zet de lokale politie extra in op snelheidshandhaving. Naast de inzet van snelheidsinformatieborden en een aangepaste infrastructuur dienen zowel mobiele als vaste controles mensen aan te zetten hun snelheid te matigen.

Lees meer →

Dat de lokale politie Zuiderkempen alert blijft in haar strijd tegen diefstallen werd vannacht omstreeks 0:40 uur nog maar eens bewezen toen Stefan, de wijkagent van Hulshout-centrum tussenbeide kwam buiten zijn diensturen.

Lees meer →

Op dinsdag 05/01/2016 controleerden ploegen van de lokale politie Zuiderkempen om 19:00 uur een verdacht voertuig te OEVEL in de Blauwvoetstraat.

Lees meer →

Nieuwe bromfietsen van alle categorie├źn en nieuwe lichte vierwielers moeten sedert 31/03/2015 verplicht ingeschreven worden en de nummerplaat dragen die bij de inschrijving werd toegekend.

Voor de bromfietsen en de lichte vierwielers die reeds eerder in het verkeer gebracht werden is een overgangsperiode voorzien tot en met 10/12/2016 om ingeschreven te worden.

Lees meer →

Bij snelheidscontroles op de Vennekensstraat te Houtvenne (Hulshout) stelde de politie Zuiderkempen vast dat 15% van de gecontroleerde bestuurders te snel reed. Op de plaats van de controle is er een maximum snelheid van 50km/u.

Lees meer →