De politieraad zal samenkomen op 25 februari 2015 om 20:00 in het veiligheidscentrum De Marly, De Merodedreef 15, 2260 Westerlo.

Lees meer →

Politie Zuiderkempen nam van 1 tot en met 7 december 2014 deel aan de eerste actieweek “Parkeerplaatsen voor personen met een handicap”. Elk van die parkeerplaatsen in de gemeenten Herselt, Hulshout en Westerlo werd dagelijks tweemaal gecontroleerd. Bij deze controles stelden zij vast dat in 89% er een geldige parkeerkaart voor personen met een handicap aanwezig was. In zes voertuigen lag geen speciale parkeerkaart, bij vijf voertuigen was de titularis van de speciale parkeerkaart geen bestuurder of passagier en bij drie voertuigen werd de speciale parkeerkaart van een overledene gebruikt. De acht parkeerkaarten die onrechtmatig werden gebruikt werden ingehouden en terug gestuurd naar de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid.

Lees meer →

De politieraad zal samenkomen op 18 december 2014 om 20:00 in het veiligheidscentrum De Marly, De Merodedreef 15, 2260 Westerlo.

Lees meer →

Naast BIN-Huisakkers en BIN-Bening heeft de gemeente Herselt er een derde buurtinformatienetwerk bij gekregen, namelijk BIN-LIMBERG. Het nieuwe BIN is meteen het twaalfde BIN binnen de politiezone Zuiderkempen.

Lees meer →

Op 11 december 2014 vindt de actiedag '1 dag niet' plaats waarmee we de strijd aanbinden tegen diefstallen in woningen. 1 dag geen woninginbraken in België en Nederland. Hoe kunnen we dit doel bereiken? Enkel en alleen met jouw hulp.

Ga mee aan de slag om jouw huis, straat en buurt veiliger te maken en dieven een halt toe te roepen. Zet inbraakpreventie samen met ons een hele dag lang extra in de kijker!

Wees daarom onze extra ogen en oren en bel onmiddellijk 101 bij het opmerken van verdachte handelingen en personen en dit niet alleen op 11 december, maar altijd. Laat ons samen streven naar zo weinig mogelijk inbraken en 1 dag per jaar zelfs helemaal geen!