Fout
 • Fout bij laden feed data.

ICT-assistent (m/v) - afdeling personeel, logistiek, IT en financiën (PLIF)

Functie

Nog nooit overwogen om te komen werken bij de ondersteunende diensten van de lokale politie?  Dan is dít uw kans.  Wij zijn er immers van overtuigd dat iedereen bijdraagt tot een succesvolle uitvoering van de politietaak, ook én zeker de ICT-dienst.  Want goed werkende netwerksystemen en databases dragen bij tot snelle informatieverwerking, wat cruciaal is in de politiewerking.  Bovendien staat de politieorganisatie voor de grote uitdaging om de ICT op te tillen naar een hoger niveau.  Slimme en creatieve ICT’ers zijn dus van onschatbare waarde voor de politiewerking. 

U zal, samen met de ICT-consulent, instaan voor het beheer en het onderhoud van de informatica-infrastructuren en het ondersteunen van de collega’s door middel van technische bijstand.  Maar ook zal u een steentje kunnen bijdragen aan de realisatie en de uitbouw van I-police binnen de zone.  Aan uitdagingen ontbreekt het zeker niet.

Profiel

- In bezit van een rijbewijs B
- Houder zijn van een diploma hoger secundair onderwijs
- Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt

Locatie tewerkstelling : Hoofdcommissariaat Lokale Politie Noorderkempen,
Vrijheid 13-17, 2320 Hoogstraten.

Wij bieden

- Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen
- Een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur van 1 jaar, met een mogelijkheid  tot een vaste betrekking
- Gratis hospitalisatieverzekering
- Minimum 32 verlofdagen per jaar
-100% tegemoetkoming van de werkgever in de kostprijs van het openbaar vervoer
- Bijzonder nuttige ervaring in de privé-sector kan in aanmerking genomen worden
- Fietsvergoeding

Nieuwsgiering?

U vindt alle informatie over deze functiebeschrijving terug op www.jobpol.be (vacatures/burgerfuncties/regio Antwerpen) onder ICT-assistent PLIF, met de code G 6049 N 17 05.  Stel je kandidaat voor deze functie vóór 5 december 2017. Nog vragen na het lezen van de functiebeschrijving? Afdelingsverantwoordelijke Rob Gijsbrechts mag gecontacteerd worden op het telefoonnummer 03 340 88 00 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Consulent (m/v) - afdeling lokaal informatiekruispunt (LIK)- verkeersdeskundige

 

Functie

Nog nooit overwogen om te komen werken bij de ondersteunende diensten van de lokale politie?  Dan is dít uw kans.  Wij zijn er immers van overtuigd dat iedereen bijdraagt  tot een succesvolle uitvoering van de politietaak. 

Als verkeersdeskundige ben jij de bindende factor tussen de gemeente en de politie.  Je  zoekt voor verkeersgerelateerde problemen naar de best mogelijke oplossing binnen de bestaande wetgeving.  Je werkt graag zelfstandig en weet van aanpakken?  Je bent een doorbijter, communicatief en leert graag bij?  Dan is dit de ideale job voor jou.  Je werkt immers samen met gemeentediensten, politie en externe diensten rond één doel: de ontwikkeling en uitwerking van een veilige mobiliteit in de drie gemeentes van onze politiezone.

Profiel
- In bezit van een rijbewijs B
- Houder zijn van een diploma bachelor-niveau
- Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt

Locatie tewerkstelling Hoofdcommissariaat Lokale Politie Noorderkempen,
Vrijheid 13-17, 2320 Hoogstraten.

Wij bieden

- Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen
- Een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur van 1 jaar, met  mogelijkheid tot een vaste betrekking
- Gratis hospitalisatieverzekering
- Minimum 32 verlofdagen per jaar
- 100% tegemoetkoming van de werkgever in de kostprijs van het openbaar vervoer
- Bijzonder nuttige ervaring in de privé-sector kan in aanmerking genomen worden
- Fietsvergoeding

Nieuwsgiering?

U vindt alle informatie over deze functiebeschrijving terug op www.jobpol.be (vacatures/burgerfuncties/regio Antwerpen) onder consulent (M/V)- lid LIK- Verkeersdeskundige, met de code G 5044 N 17 04.  Stel je kandidaat voor deze functie vóór 5 december 2017 door middel van een motivatiebrief met curriculum vitae, een kopie van je diploma en rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister te versturen naar: Lokale Politie Noorderkempen, t.a.v. de Korpschef, Vrijheid 13-17, 2320 Hoogstraten. Nog vragen na het lezen van de functiebeschrijving? Afdelingsverantwoordelijke Els Dellafaille kan gecontacteerd worden op het telefoonnummer 03 340 88 00 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

1 dag niet

Op 11 december 2014 sloegen wij allemaal samen een eerste keer de handen in elkaar om de strijd aan te binden tegen woninginbraken in België en Nederland:

1 dag niet! Deze actiedag heeft zijn streefdoel niet gemist. Mede door de veelvuldige preventie-initiatieven van burgers, BIN’s, gemeenten en politiezones stelden we die periode een daling vast in het

aantal woninginbraken.

De volgende jaren werd dit project met succes herhaald.

‘1 dag niet’ – de nationale actiedag tegen woninginbraken – vindt dit jaar plaats van 23 tot 29 oktober, met het hoogtepunt op vrijdag 27 oktober 2017. Dit is opnieuw aan het begin van de donkere dagen.

De nationale actiedag zal voor het vierde jaar op rij honderden gemotiveerde burgers, preventiewerkers, politiemensen,….op de been brengen.

Ga mee aan de slag om jouw buurt veiliger te maken en dieven een halt toe te roepen. Zet inbraakpreventie een hele dag lang mee extra in de kijker!

In het kader van deze nationale actiedag tegen woninginbraken verzoekt de politie om op vrijdag 27-10-17 uw buitenlicht gedurende de ganse nacht te laten branden.

Het staat u vrij nog andere initiatieven te ontwikkelen (wandeling, fietstocht . . . ). 

Vanwege de politie zullen er die dag extra patrouilles ingezet worden en zullen er controles op de openbare weg plaatsvinden.

IN ALLE GEVAL : merk je iets verdacht, voertuig of persoon, aarzel niet 101 of 112 te bellen.

 

SAMEN MAKEN WE ONZE BUURT VEILIGER !!!

Bij de inschrijving van elk voertuig en voor elke toegekende kentekenplaat, reikt de DIV een inschrijvingsbewijs (CIM) uit.

Het CIM bewijst dat het voertuig in België werd ingeschreven. Dit document wordt opgestuurd per post naar het adres van de hoofdverblijfplaats van de aanvrager.

Het inschrijvingsbewijs bestaat uit twee delen. Het deel "voertuig" moet steeds in het voertuig worden bewaard wanneer het voertuig op de openbare weg rijdt, stilstaat of geparkeerd wordt.

Zelfs wanneer het voertuig niet meer ingeschreven is, moet de eigenaar van het voertuig het volledig document bijhouden.

De DIV heeft vastgesteld dat +/- 10.000 inschrijvingsbewijzen die via bpost verzonden werden, niet door de eigenaars in ontvangst werden genomen. Dit wil zeggen dat een groot aantal voertuigeigenaars niet over het goede inschrijvingsbewijs beschikken of gewoon zonder inschrijvingsbewijs rijden, wat niet mag!

Volgens een enquête van de DIV komt dat door het feit dat de voertuigeigenaar:

 • vergeten is om het document af te halen of,
 • verhuisd is, of
 • geen tijd had om het document af te halen of,
 • naar het buitenland vertrokken is, of
 • denkt dat een nieuwe plaat volstaat bij verandering van voertuig, of
 • de zending geweigerd heeft.
 • Wie zijn inschrijvingsbewijs via bpost niet heeft ontvangen, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de DIV op het volgende e-mailadres

  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

  Gelieve duidelijk het kentekennummer te vermelden

  en hoe het inschrijvingsbewijs moet worden bezorgd (verzending per post aan het adres van de eigenaar) of in ontvangst zal worden genomen (afhaling aan de loketten in Brussel of in een antenne). 

   

   

  Wie in de toekomst de Schengenzone wil verlaten of betreden, zal vanaf 7 april 2017 langer moeten aanschuiven op de luchthavens, in het treinstation en in de havens. Vanaf die datum verstrengen immers de identiteitscontroles.

  De politie vraagt dan ook aan alle reizigers om zich hierop voor te bereiden en op tijd te komen zodat hun reis vlekkeloos kan starten.

  Personen die geseind staan, nadat ze verschillende malen door een politiedienst werden uitgenodigd lopen voor hun vertrek tegen de lamp omdat elke seining ernstig zal genomen worden. Wie dus weet dat hij bijvoorbeeld zijn woonstverandering niet gemeld heeft of zijn verbod tot sturen nog moet tekenen, springt best voor zijn reis eens binnen in het politiekantoor.

  Vorige123Volgende