Fout
  • Fout bij laden feed data.

ICT-assistent (m/v) - afdeling personeel, logistiek, IT en financiën (PLIF)

Functie

Nog nooit overwogen om te komen werken bij de ondersteunende diensten van de lokale politie?  Dan is dít uw kans.  Wij zijn er immers van overtuigd dat iedereen bijdraagt tot een succesvolle uitvoering van de politietaak, ook én zeker de ICT-dienst.  Want goed werkende netwerksystemen en databases dragen bij tot snelle informatieverwerking, wat cruciaal is in de politiewerking.  Bovendien staat de politieorganisatie voor de grote uitdaging om de ICT op te tillen naar een hoger niveau.  Slimme en creatieve ICT’ers zijn dus van onschatbare waarde voor de politiewerking. 

U zal, samen met de ICT-consulent, instaan voor het beheer en het onderhoud van de informatica-infrastructuren en het ondersteunen van de collega’s door middel van technische bijstand.  Maar ook zal u een steentje kunnen bijdragen aan de realisatie en de uitbouw van I-police binnen de zone.  Aan uitdagingen ontbreekt het zeker niet.

Profiel

- In bezit van een rijbewijs B
- Houder zijn van een diploma hoger secundair onderwijs
- Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt

Locatie tewerkstelling : Hoofdcommissariaat Lokale Politie Noorderkempen,
Vrijheid 13-17, 2320 Hoogstraten.

Wij bieden

- Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen
- Een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur van 1 jaar, met een mogelijkheid  tot een vaste betrekking
- Gratis hospitalisatieverzekering
- Minimum 32 verlofdagen per jaar
-100% tegemoetkoming van de werkgever in de kostprijs van het openbaar vervoer
- Bijzonder nuttige ervaring in de privé-sector kan in aanmerking genomen worden
- Fietsvergoeding

Nieuwsgiering?

U vindt alle informatie over deze functiebeschrijving terug op www.jobpol.be (vacatures/burgerfuncties/regio Antwerpen) onder ICT-assistent PLIF, met de code G 6049 N 17 05.  Stel je kandidaat voor deze functie vóór 5 december 2017. Nog vragen na het lezen van de functiebeschrijving? Afdelingsverantwoordelijke Rob Gijsbrechts mag gecontacteerd worden op het telefoonnummer 03 340 88 00 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

1 dag niet

Op 11 december 2014 sloegen wij allemaal samen een eerste keer de handen in elkaar om de strijd aan te binden tegen woninginbraken in België en Nederland:

1 dag niet! Deze actiedag heeft zijn streefdoel niet gemist. Mede door de veelvuldige preventie-initiatieven van burgers, BIN’s, gemeenten en politiezones stelden we die periode een daling vast in het

aantal woninginbraken.

De volgende jaren werd dit project met succes herhaald.

‘1 dag niet’ – de nationale actiedag tegen woninginbraken – vindt dit jaar plaats van 23 tot 29 oktober, met het hoogtepunt op vrijdag 27 oktober 2017. Dit is opnieuw aan het begin van de donkere dagen.

De nationale actiedag zal voor het vierde jaar op rij honderden gemotiveerde burgers, preventiewerkers, politiemensen,….op de been brengen.

Ga mee aan de slag om jouw buurt veiliger te maken en dieven een halt toe te roepen. Zet inbraakpreventie een hele dag lang mee extra in de kijker!

In het kader van deze nationale actiedag tegen woninginbraken verzoekt de politie om op vrijdag 27-10-17 uw buitenlicht gedurende de ganse nacht te laten branden.

Het staat u vrij nog andere initiatieven te ontwikkelen (wandeling, fietstocht . . . ). 

Vanwege de politie zullen er die dag extra patrouilles ingezet worden en zullen er controles op de openbare weg plaatsvinden.

IN ALLE GEVAL : merk je iets verdacht, voertuig of persoon, aarzel niet 101 of 112 te bellen.

 

SAMEN MAKEN WE ONZE BUURT VEILIGER !!!

Wie in de toekomst de Schengenzone wil verlaten of betreden, zal vanaf 7 april 2017 langer moeten aanschuiven op de luchthavens, in het treinstation en in de havens. Vanaf die datum verstrengen immers de identiteitscontroles.

De politie vraagt dan ook aan alle reizigers om zich hierop voor te bereiden en op tijd te komen zodat hun reis vlekkeloos kan starten.

Personen die geseind staan, nadat ze verschillende malen door een politiedienst werden uitgenodigd lopen voor hun vertrek tegen de lamp omdat elke seining ernstig zal genomen worden. Wie dus weet dat hij bijvoorbeeld zijn woonstverandering niet gemeld heeft of zijn verbod tot sturen nog moet tekenen, springt best voor zijn reis eens binnen in het politiekantoor.

phishing 2


Het gaat hierbij om phishing- en malware e-mails ogenschijnlijk uit naam van Intrum Justitia. Via deze e-mails proberen oplichters uw persoonsgegevens in handen te krijgen en/of schadelijke software op uw computer te installeren.

 

Wie een dergelijke email ontvangt doet er best aan de mail te negeren en zeker niet te klikken op de aanwezige linken. Bij verwijdering van deze mail, vragen wij u ook uitdrukkelijk om deze eveneens uit de prullenmand te verwijderen.


U kan ook steeds klacht neer leggen op het centraal meldpunt van de overheid :

          meldpunt.belgie.be

Je kan er melden dat je te maken hebt met valse mails, phishing, fraude met voorschotten,... of allerlei andere vormen van bedrog of schending van je rechten als consument. Je krijgt er algemeen advies over je probleem of een verwijzing naar een instantie die kan helpen.

 

 

Opgelet voor volgende frauduleuze praktijken en phishing !!


De politie roept op om deze mails :  

onmiddellijk te deleten en zeker niet tot betaling over te gaan !!!!

* Frauduleuze mail waarin staat dat er nog een boete dient betaald te worden voor een (niet bestaande) verkeersovertreding. De opstellers van de mail gebruiken het officiële politielogo, bestaande namen en telefoonnummers van een politiezone in kwestie.

Opvallend is dat meestal gevraagd wordt om een betaling uit te voeren via de ‘3V Payment Group’ en een ‘unieke 19-cijferige code’.

* Mails die van een bank of telecombedrijf afkomstig lijken en om vertrouwelijke informatie zoals bankrekeningnummers of creditcardgegevens vragen.

* Mails via bpost bank met volgende inhoud :

Alert-Uw Internet Bankieren op slot‏: Onlangs heeft onze gegevens blijkt dat uw bpost Bank rekening mogelijk gemaakt door een derde partij illegale binnenkomst. De veiligheid van uw account is onze primaire zorg, daarom besloten om toegang tot uw account tijdelijk te beperken. Om volledige toegang tot uw account moet u uw gegevens te herstellen om te bevestigen via de link: Klik hier: http://wasel7.com/fs/public_html/index.html . Zodra uw gegevens door ons zijn gecontroleerd en bevestigd, wordt er zo spoedig mogelijk contact  met u opgenomen door een van onze medewerkers om de  toegang tot uw account volledig te herstellen . Wij danken u voor uw medewerking’

* Telenet waarschuwt zijn klanten voor een phishingmail die de ronde doet. In het bericht wordt melding gemaakt van een openstaande factuur die dringend moet worden betaald, zoniet dreigt een boete. Het blijkt te gaan om een goed opgezette poging tot oplichting.

Inhoud mail : ‘De automatische domiciliëring van 27 November 2014 is mislukt. Wij hebben u per brief verzocht om de betaling onder factuurnummer 00A341CC922 alsnog te voldoen. Tot op heden hebben wij helaas nog geen betaling van u ontvangen.’ Die boodschap kregen verschillende klanten van Telenet de voorbije dagen in hun mailbox. In de mail wordt gevraagd om meteen 103 euro te betalen, zoniet dreigt daarbovenop nog een boete van 143 euro. 

 

Vorige12Volgende