Virtuele loketten

Police-on-web
- Klacht neerleggen?
-Aanvraag vakantietoezicht?
-Beheer alarmcentrales.

Tijdens het afgelopen weekend van 13 en 14 januari 2018 stond het ‘Weekend zonder Alcohol’ gepland. Onze diensten voerden vrijdagnacht op drie verschillende plaatsen in Heist-op-den-Berg alcoholcontroles uit. Daarbij werden in totaal 231 bestuurders gecontroleerd. 2 van hen bliezen een ‘A’ en moesten daarom hun rijbewijs gedurende 3 uur inleveren. 2 anderen bestuurders bliezen ‘P’. Hun rijbewijs werd voor 6 uur ingetrokken.

Het KMI voorspelt noodweer. Daarom wordt het nummer 1722 vandaag geactiveerd vanaf 20u. Voor niet-dringende brandweerinterventies bel je dit nummer, zodat de noodcentrale niet overbelast geraakt en interventies met potentieel levensgevaar prioriteit kunnen behouden. Bij een niet-dringende oproep naar het nummer 112, zal je gevraagd worden om 1722 te contacteren.
Meer info op www.112.be

Omwille van de felle rukwinden werd zonet door de burgemeester beslist om de toelating tot het afsteken van vuurwerk in te trekken, en dit om veiligheidsredenen. Er is dit jaar dus GEEN TOELATING om vuurwerk af te steken. Deze beslissing werd genomen op advies van de hulpverleningszone Rivierenland.

nieuwjaarsboodschap

Het afsteken van vuurwerk kan serieuze gevolgen hebben. Denk hierbij niet enkel aan uw eigen veiligheid (brandgevaar), maar ook aan het opschrikken van dieren. Wij raden dan ook aan om enkel de Champagnekurken te laten knallen (en daarna uiteraard niet meer te rijden). Wil je écht zelf vuurwerk afsteken? De gemeente voorziet toelating op 1 januari tussen 00 uur en 01 uur. 

Vorige1234Volgende