Kijk uit: Stoppen, want de bel doet het wel!

De gesloten slagbomen negeren om nog vlug de trein te halen. Zo gebeuren er spijtig genoeg nog te vaak ongevallen aan spooroverwegen, vaak zelfs met dodelijke afloop. Bijna wekelijks gebeurt er een ongeval aan een spooroverweg en bijna maandelijks laat iemand hierbij helaas het leven. En daar wil Infrabel verandering in brengen en Kijk Uit ook! Onze politiezone droeg haar steentje bij aan deze aflevering, want ook wij dragen verkeersveiligheid hoog in het vaandel.

 Politiezones Lier, Heist, Bodukap en Berlaar-Nijlen houden gecoördineerde anti-inbraakactie

In de nacht van donderdag 27 oktober op vrijdag 28 oktober 2016 hebben de politiezones Lier, Berlaar-Nijlen, Heist en Bodukap een grootschalige anti-inbraakactie georganiseerd. Er werden controleposten opgesteld te Nijlen, Lier, Putte en Heist-op-den-Berg. Tijdens de actie werden er 94 voertuigen aan een zeer grondige controle onderworpen. De actie was in de eerste plaats gericht tegen inbrekers en rondtrekkende dadergroeperingen, maar er werd ook op andere gerechtelijke en verkeersinbreuken gecontroleerd.

Lees meer...


Gewijzigde openingsuren tijdens het verlengde Allerheiligenweekend

Tijdens het verlengde Allerheiligenweekend hanteren we gewijzigde openingsuren voor onze administratieve diensten en onze onthalen te Berlaar en te Nijlen.

- Op maandag 31 oktober zijn onze administratieve diensten en ons onthaal te Berlaar gesloten.
Ons onthaal te Nijlen is wél gewoon open tussen 8u en 20u, en ook onze interventieploegen staan voor u 24/24 klaar.

- Op dinsdag 1 en woensdag 2 november zijn al onze administratieve diensten gesloten, evenals onze onthalen in Berlaar en Nijlen.
Heeft u dringende politiehulp nodig? Dan belt u het nummer 101. Onze interventieploegen staan dag en nacht voor u klaar.


1 DAG NIET

logo-1dagniet inbraken1Op 28 oktober 2016 zal de actiedag ‘1 dag niet’ plaatsvinden. Op deze dag willen politie en burgers de handen in elkaar slaan om ervoor te zorgen dat er op deze dag geen diefstallen in woningen plaatsvinden. We proberen 1 dag zonder inbraken in België en in Nederland te realiseren.

Wij als politiediensten zullen hiervoor gerichte, zichtbare en onzichtbare acties houden. Maar ook u kan veel ondernemen om uw woning, uw straat, uw wijk inbraakveiliger te maken. 

Bekijk hier het promofilmpje van "1 Dag Niet".

of registreer je initiatief op de website.


Resultaat van onze medewerking aan de provinciale WODCA-actie afgelopen weekend

In de nacht van zaterdag 15 oktober op 16 oktober 2016 heeft de politiezone Berlaar-Nijlen meegewerkt aan de provinciale WODCA-actie. Tijdens deze actie werden er op verschillende plaatsen in de provincie Antwerpen controleposten opgericht om weekendongevallen door controles aan te pakken. Zo ook in onze politiezone.

De resultaten


Actie overwegen - de resultaten

Op dinsdag 20 september 2016 organiseerde de lokale politie Berlaar-Nijlen een verkeersactie in het kader van controle aan de spooroverwegen in . Tijdens deze actie werden drie overtreders geïntercepteerd.

De resultaten...


Preventie tegen fietsdiefstal

Sinds het begin van het jaar 2016 werden er in de politiezone Berlaar-Nijlen al 61 aangiftes van gesloten fietsen geregistreerd. 52 daarvan gebeurden in de gemeente Nijlen, 9 daarvan in de gemeente Berlaar. Opvallend is dat slecht 24 fietsen van de 61 fietsen, die opgegeven werden als gestolen, slotvast werden vastgemaakt. Heel wat fietsers maken het werk van fietsendieven dus wel heel makkelijk. Daarom wil onze politiezone dit najaar de aandacht vestigen op het belang van preventie inzake fietsendiefstal.

Lees meer...


Resultaten verkeersactie inzake zwaar vervoer en vervoer van milieugevaarlijke stoffen over de weg op 13 september 2016

Op dinsdag 13 september 2016 hield onze politiezone, in samenwerking met de FOD Mobiliteit en Vervoer, een controleactie inzake zwaar vervoer en vervoer van milieugevaarlijke stoffen over de weg. De gevolgen van te zwaar geladen vrachtwagens, vrachtwagens met foutief gestapelde ladingen, of vrachtwagens die gevaarlijke stoffen transporteren over de weg, zonder dat ze over de nodige documenten beschikken, zijn niet te onderschatten.

De resultaten...


Nieuwe verkeerscampagne focust op verkeersveilig gedrag van ouders aan de schoolpoortflyer scholen 2016-01

De lokale politie van Berlaar-Nijlen wil bij het begin van het nieuwe schooljaar ouders attent maken op belang van verkeersveilig gedrag in schoolomgevingen. Door de gejaagdheid van vele ouders ontstaan er vaak zeer gevaarlijke situaties aan de schoolpoort bij het begin, en op het einde van de schooldag. Met de nieuwe campagne wil de politie ouders vragen de verkeersregels in de schoolomgeving van hun kind(eren) te respecteren en zo meer verkeersveiligheid voor elk kind te creëren.

Lees meer...

Bekijk hier onze flyer: voorkant - achterkant


Resultaten verkeersactie

Afgelopen vrijdag, 26 augustus 2016, hield onze politiezone op één locatie in Berlaar en op één locatie in Nijlen een algemene verkeerscontrole tijdens de daguren, en deze leverde volgende resultaten op:

 • 173 voertuigen werden grondig gecontroleerd.
 • 116 bestuurders werden gevraagd een ademtest af te leggen.
 • Er werd één bestuurder betrapt op het niet dragen van de gordel. Deze kreeg een onmiddellijk inning voorgesteld.
 • Er werd één proces-verbaal van waarschuwing opgesteld voor een getunede wagen.
 • Er werd één voertuig in beslag genomen dat niet verzekerd rond reed en waarvan de eigenaar het al drie jaar had nagelaten om naar de keuring te gaan.
 • Eén bestuurder legde een ademanalyse af met het resultaat "Alarm". Deze kreeg een onmiddellijk rijverbod van drie uur.
 • Eén bestuurder bleek onder invloed van drugs zijn voertuig te besturen. De bestuurder testte positief op cocaïne. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van minstens 15 dagen.


Aangepaste openingsuren op O.L.V.Hemelvaart - 15 augustus 2016

Op maandag 15 augustus 2016 zijn onze kantoren in Berlaar en Nijlen gesloten.

Voor dringende politiehulp kan u terecht op het nummer 101.

 

 

Wij wensen alle moeders alvast een fijne moederdag!

 


  Naar een evenement deze zomer? Laat rugzakken en grote tassen thuis.

  tassenenrugzakkenGa je deze zomer naar een markt, straatfeest, fuif, festival of ander evenement in de gemeenten Berlaar of Nijlen? Laat rugzakken en grote tassen dan thuis. Op deze manier help je mee evenementen beter beheersbaar te maken en verlopen de controles vlotter. Alvast bedankt voor jullie medewerking!


  Zonder zorgen, veilig op reis!

  Binnen enkele weken start de zomervakantie. Heel wat mensen zijn druk in de weer met het treffen van de voorbereidingen van een reis. Maar hebben zij gedacht aan de veiligheid van hun woning? Neem onze tips door en begin en eindig uw reis veilig en zorgeloos.

  Lees meer...


  Resultaten alcoholcontroles afgelopen weekend

  In de nacht van zaterdag 21 mei op zondag 22 mei 2016 organiseerde de lokale politie van Berlaar-Nijlen alcoholcontroles op verschillende locaties in Berlaar-Nijlen.

  Lees meer...


  Grafittivandaal gevat dankzij samenwerking tussen politiezones

  Op 13 april 2016 kon in de vroege ochtend een vandaal gevat worden in Westerlo. Deze had beschadigingen aangebracht door middel van grafitti in Kontich, Duffel, Lier en Nijlen.
  De 48-jarige man uit Lier kon gevat worden dankzij de samenwerking tussen de politiezones Hekla, Bodukap, Lier, Berlaar-Nijlen, Heist en Zuiderkempen.

  Lees meer...


  Resultaten nachtelijke verkeersacties

  In het weekend van vrijdag 8 april op zondag 10 april 2016 werden er in de politiezone Berlaar-Nijlen twee nachtelijke verkeersacties georganiseerd. In totaal werden er 639 voertuigen gecontroleerd en werden er evenveel bestuurders onderworpen aan een alcoholcontrole. Negentien bestuurders bleken onder invloed van alcohol hun voertuig te besturen.

  Lees meer...


  Resultaten verkeersacties afgelopen weekend

  In het weekend van vrijdag 26 februari 2016 op zondag 28 februari 2016 werden er verkeersacties gehouden door de lokale politie Berlaar-Nijlen op verschillende locaties in de gemeente Berlaar en Nijlen. Deze acties waren gericht tegen alcohol en drugs in het verkeer.

  Er werden 420 bestuurders gecontroleerd. 97 percent van de gecontroleerde bestuurders was een voorbeeldige BOB. Drie percent bleek onder invloed van alcohol zijn voertuig te besturen. Eén bestuurder trachtte de controle te ontwijken en kon na een achtervolging klemgereden worden. Hij was onder invloed van verdovende middelen. 

  Lees meer...


  Opgepast met oproepen of berichten van onbekende, buitenlandse nummers

  We stellen een toename vast van frauduleuze oproepen vanuit het buitenland naar Belgische gsm-nummers. Oplichters bellen vanuit het buitenland en laten net kort genoeg bellen zodat je niet de tijd hebt om op te nemen. Bel je terug, dan bel je naar een duur betaalnummer. De oproepen komen onder meer uit Macedonië (+389) , Rusland (+7), Tunesië (+216) en Zimbabwe (+263). 
  We adviseren iedereen om waakzaam te zijn en deze oproepen te negeren. Bel niet terug of neem niet op wanneer je door een onbekend buitenlands nummer wordt opgebeld.
  Nummers laten blokkeren is jammer genoeg niet altijd dé oplossing. De oplichters veranderen immers voortdurend van nummer en zelfs van land waaruit de oproepen worden gepleegd. 

  Meld de (poging tot) fraude ook bij de Economische Inspectie


  Ga niet licvuurwerkhtzinnig om met vuurwerk of met wensbalonnen dit eindejaar!

  De lokale politie Berlaar-Nijlen wil naar jaarlijkse gewoonte de regels over het gebruik van vuurwerk en wensballonnen onder de aandacht brengen.  In de gemeenten Berlaar en Nijlen is het conform het Gemeentelijk Administratief Sanctiereglement - zowel op openbaar als op privaat domein – verboden om vuurwerk af te steken zonder voorafgaande schriftelijke toelating van de burgemeester of zijn afgevaardigde. Het gebruik van wensballonnen is eveneens verboden.
  Een uitzondering hierop wordt gemaakt voor het afsteken van vuurwerk op nieuwjaarsnacht tussen middernacht en 01.00 uur. Hiervoor is geen voorafgaande toestemming vereist. Toch vragen zowel brandweer als politie hierbij extra oplettendheid omdat er elk jaar weer gewonden vallen bij het onvoorzichtig gebruik van vuurwerk. 

  Lees meer...


  Politiezones Lier en Berlaar-Nijlen houden gezamenlijke anti-inbraakactie

  Op vrijdag 13 november 2015 hielden de politiezones Lier en Berlaar-Nijlen een gezamenlijke anti-inbraakactie, naar aanleiding van “1 dag niet”. De actie vond plaats op twee locaties:  één in Lier en één in Kessel. De actie startte al in de vooravond omdat uit analyses blijkt dat de meeste inbraken in de late namiddag of vooravond plaatsvinden.  

  Lees meer...


  Dowload onze affiche en promoot mee sociale controle in de strijd tegen inbraken

  Op vrijdag 13 november 2015 zal de tweede nationale actiedag tegen inbraken plaatsvinden. Naar aanleiding van deze actie lanceren de politiezones Lier en Heist een gezamenlijke affichecampagne waarmee ze het belang van sociale controle in de verf willen zetten. De affiches zijn gratis te downloaden van op de websites van de politiezones. 

  Lees meer...


  Dit werd er tijdens de politieraad van 29 oktober 2015 besproken...

  Op donderdag 29 oktober 2015 kwamen de politieraadsleden van de politiezone Berlaar-Nijlen samen in de raadszaal van het gemeentehuis van Nijlen om 20.00 uur. Op de agenda stonden ondermeer volgende punten: het ontslag van politieraadslid Suzanne Put, de aanstelling en eedaflegging van politieraadslid Willy Beullens, twee begrotingswijzigingen, vacantverklaringen van twee betrekkingen van commissaris en één betrekking van inspecteur lokale recherche. Tot slot werd de gezamenlijke nota van de burgemeesters van de politiezones Berlaar-Nijlen, BODUKAP, Heist en Lier inzake samenwerking tussen de politiezones in de vorm van een politieassociatie goedgekeurd. 

  Lees meer...


  17 bestuurders betrapt op rijden onder invloed tijdens provinciale wodca in Nijlen en Berlaar

  In de nacht van 17 op 18 oktober 2015 werd er op vier locaties in de politiezone Berlaar-Nijlen gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol.  Er werden twee dispositieven opgesteld in Berlaar-Heikant en twee in Kessel.  Deze controleactie kaderde in de provinciale WODCA-actie.

  In totaal werden er 502 voertuigen gecontroleerd. 147 bestuurders werden aan een ademtest onderworpen. De politie betrapte 17 bestuurders op het rijden onder invloed van alcohol. 

  Lees meer...


  Resultaten controleacties aan de overwegen in Berlaar en Nijlen

  Sinds het begin van het schooljaar organiseerde de lokale politie van Berlaar-Nijlen controleacties aan de overwegen in Berlaar en Nijlen.  In totaal werden er zes controleacties gehouden, vijf daarvan gebeurden in samenwerking met de federale spoorwegpolitie.  

  Lees meer...


  "Nieuwe parochie" is het vierde buurtinformatienetwerk in Nijlen

  bin nieuwe parochie

  Op woensdagavond 7 oktober 2015 werd het charter ondertekend tot oprichting van het buurtinformatienetwerk “Nieuwe Parochie”. Dit buurtinformatienetwerk is het vierde in Nijlen. Eerder werden de buurtinformatienetwerken Dievenoptspoor, Tuinwijk en Kreitenberg opgestart in de gemeente.  Het charter werd ondertekend  in het gemeentehuis van Nijlen door burgemeester Paul Verbeeck,  hoofdcommissaris Jan Van Asch, korpschef van de lokale politie Berlaar-Nijlen, de gemandateerde politiebeambte en de BIN-coördinator Jeanne Vermeerbergen.

  Lees meer...


  Resultaten van de actie "Veilig naar school"

  Bij het begin van het schooljaar heeft de politiezone Berlaar-Nijlen een actie “Veilig naar school” gelanceerd. Deze actie bestond uit verschillende facetten. Zo kregen alle kinderen en jongen die naar een school gaan in Berlaar of Nijlen een postkaartje van de politie met daarop tips om veilig de weg van en naar school af te leggen. Daarnaast hield de politie in alle middelbare scholen controles op de technische eisen van fietsen en bromfietsen.

  Lees meer...


  Twee drugdealers gevat dankzij alerte buurtbewoner

  Op donderdag 10 september 2015 omstreeks 21.00 uur kreeg de lokale politie van Berlaar-Nijlen een melding van een alerte buurtbewoner uit de Eikenlaan te Kessel.  Deze straat maakt deel uit van het buurtinformatienetwerk “Dievenoptspoor”.  De buurtbewoner was verontrust over een lichte vrachtwagen die geparkeerd stond in de buurt en waarin 2 personen zich in de laadruimte hadden verstopt.

  De lokale politie van Berlaar-Nijlen voerde een controle uit op het voertuig en de personen die zich in de laadruimte bevonden.  Tijdens deze controle werd er vastgesteld dat de 2 personen, een 19-jarige man uit Nijlen en een 21-jarige man uit Lier bezig waren met het verdelen van drugs in kleinere hoeveelheden.  Er werd 80 gram cannabis en 4 gram cocaïne in beslag genomen.  De verdachten gaven toe dat zij de bedoeling hadden de drugs door te verkopen.  De mannen werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Antwerpen afdeling Mechelen.  Zij werden in vrijheid gesteld onder voorwaarden.

  Het buurtinformatienetwerk “Dievenoptspoor” werd opgericht in februari 2015.  Een buurtinformatienetwerk is een gestructureerd samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie en heeft als doel de sociale controle in de buurt te verhogen en een hogere waakzaamheid te creëren.  Door verdachte bewegingen of zaken onmiddellijk aan de politie te melden kunnen heel wat inbraken en andere criminele feiten in de kiem gesmoord worden, zoals hier nogmaals is gebleken.


  Resultaten WODCA-actie afgelopen weekend

  In de nacht van vrijdag 11 september 2015 op zaterdag 12 september 2015 werden er 212 voertuigen gecontroleerd door de lokale politie Berlaar-Nijlen tijdens een WODCA-controle. Er werden twee controleposten opgesteld: één in Berlaar en één in Nijlen.

  Lees meer...


  Politiezones Lier en Berlaar-Nijlen zetten alles op alles voor een veilig begin van het nieuwe schooljaar

  afbeelding postkaart

  Op 1 september 2015 begeven duizenden kinderen en jongeren zich in Lier, Berlaar en Nijlen zicht terug naar school. Het begin van het schooljaar gaat traditioneel gepaard met een grotere drukte op de wegen. Daarnaast zijn kinderen en jongeren na een lange zomervakantie een beetje “verkeersvreemd” geworden en lijken ze de verkeersregels vergeten te zijn. En dan zijn er ook nog de kindjes die voor het eerst naar de school stappen of trappen. Het nieuwe schooljaar brengt dus traditioneel wel wat gevaren met zich mee in het verkeer. De lokale politiezones van Lier en Berlaar-Nijlen willen daarom alles op alles zetten om het begin van het schooljaar 2015 – 2016 vlot en veilig te laten verlopen. 

  Lees meer...


  Twee nieuwe buurtinformatienetwerken in Nijlen: BIN Tuinwijk en BIN Kreitenberg

  Op maandagavond 27 juli 2015 worden er twee nieuwe buurtinformatienetwerken in Nijlen het leven ingeroepen: BIN Tuinwijk en BIN Kreitenberg. Dit zal gebeuren door de ondertekening van een charter in het gemeentehuis van Nijlen. Het charter zal ondertekend worden door burgemeester Paul Verbeeck,  hoofdcommissaris Jan Van Asch, korpschef van de lokale politie Berlaar-Nijlen, de gemandateerde politiebeambte en de BIN-coördinatoren  Monique Kelber (BIN Tuinwijk) en Glen Helsen (BIN Kreitenberg).

  bin kreitenbergtuinwijk

  Lees meer...

   

   

   

   

   


  Heikermis van 10 tot 14 juli in het centrum van Berlaar-Heikant

  Slechts enkele dagen na de doortocht van de Ronde van Frankrijk staan er al nieuwe festiviteiten op het programma. Vanaf vrijdag 10 juli tot en met dinsdag 14 juli organiseert Heikant namelijk de jaarlijkse kermis, die tot ver buiten de dorpsgrenzen gekend is.

  Om het volksfeest van Heikermis in goede banen te leiden, zijn er een aantal verkeersmaatregelen van toepassing.

  Lees meer...


  Eerste buurtinformatienetwerk in Berlaarbinfoto hertstraat

  Op maandagavond 15 juni 2015 werd  in het gemeentehuis van Berlaar het charter van het allereerste buurtinformatienetwerk in Berlaar ondertekend. Het betreft het buurtinformatienetwerk “Hertstraat”. Het charter werd ondertekend door burgemeester Walter Horemans,  hoofdcommissaris Jan Van Asch, korpschef van de lokale politie Berlaar-Nijlen, de BIN-coördinator Luc Leclercq en de gemandateerde politiebeambte.

  Lees meer...

  Meer informatie over buurtinformatienetwerken...


  1 op 10 is BOB

  Afgelopen weekend heeft de politiezone Berlaar-Nijlen een WODCA-actie gehouden in de nacht van 29 op 30 mei 2015. Tijdens deze actie werden er 203 voertuigen gecontroleerd. 73 bestuurders dienden een ademtest af te leggen van de politie. 87,67% van de personen die een ademtest moesten afleggen bleken een voorbeeldige BOB te zijn. Zij legden een negatieve ademtest af en mochten hun weg vervolgen. 

  Lees meer...


  Leerlingen zesde leerjaar leggen fietsproef affietsproef 2015

  Het einde van het schooljaar is bijna in zicht en dan moet de schoolgaande jeugd aan een aantal opgelegde regels voldoen: de zogenaamde “eindtermen”.  In de eindtermen voor de leerlingen van het zesde leerjaar staat dat zij de basisregels inzake voorrang in het verkeer kennen en kunnen toepassen. Daarnaast moeten zij veilig kunnen fietsen in verkeerssituaties. De lokale politie van Berlaar-Nijlen helpt hen daarbij graag een handje.

  Lees meer...


  Maak van je huis geen mikpunt voor dieven!

  De zomer komt er aan. Een leuke tijd, want we vertoeven meer buiten. Toch is het geen goed idee om ramen en deuren te laten openstaan bij mooi weer, ook al bent u maar eventjes weg. Op die manier maakt u het inbrekers wel heel erg makkelijk! Zet geen domper op je zomervreugde en hanteer ook tijdens de zomer onze preventietips!

  ramen en deuren sluiten


   Verhoogde waakzaamheid naar aanleiding van reeks inbraken in Nijlen

  Naar aanleiding van een groot aantal inbraakpogingen in Nijlen op dinsdag 10 maart 2015 vraagt de lokale politie van Berlaar-Nijlen om verhoogde waakzaamheid van de inwoners. De politie zelf zal extra patrouilleren, ook anoniem.

  Lees meer...

  Neem alvast onze preventietips in acht!

  Daar is de Mobibus weer!2015-02-24 14.13.36

  In 2015 zullen alle leerlingen van de tweede graad secundair onderwijs uit de gemeenten Berlaar en Nijlen  opnieuw een bezoekje kunnen brengen aan de Mobibus, een omgebouwde touringcar waarin een interactieve mobiele doetentoonstelling over mobiliteit ontwikkeld is. Special effects, moderne snufjes, ludieke filmpjes en games laten de leerlingen op een onvergetelijk manier nadenken over thema’s als zichtbaarheid, veilig fietsen en de dodehoekproblematiek. De Mobibus is een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV).  Omdat de lokale politie van Berlaar-Nijlen veel waarde hecht aan verkeerseducatie voor jongeren heeft zij de Mobibus twee weken gereserveerd. In de week van 23 tot en met 27 februari 2015 krijgen de scholieren van Berlaar de kans om de Mobibus te  bezoeken. In de week van 20 tot 24  april 2015 is het de beurt aan de scholieren uit Nijlen.

  Lees meer...


  Eerste buurtinformatienetwerk in Nijlen is geboren

  img 5166

  Op 9 februari 2015 werd het allereerste buurtinformatienetwerk in de politiezone Berlaar-Nijlen boven de doopvont gehouden. Het betreft het buurtinformatienetwerk van Kessel-Statie dat de naam “Dieven op ’t spoor’ meekreeg. Maandag werd het charter op een plechtige bijeenkomst ondertekend door burgemeester Paul Verbeeck, korpschef Jan Van Asch en BIN-coördinator Jan Nys.

  Lees meer...


  Getuigen gezocht van aanrijding voertuig door tractor

  Op vrijdag 30 januari 2015 tussen 11.45 uur en 12.00 uur werden op de J.E.Claeslaan te Nijlen twee  geparkeerde voertuigen, type Opel Vectra van groene kleur en type Mini Cooper van donkere kleur, aangereden door een tractor van het merk Deutz, eveneens van groene kleur.

  Deze aanrijding vond plaats ter hoogte van huisnummer 41, schuin tegenover bakkerij Bizarr, in de rijrichting van Nijlen naar Kessel.

  Op het ogenblik van de aanrijding reden er twee tractoren van het omschreven type  achter elkaar. Dit zou de aandacht van sommige mensen getrokken kunnen hebben.

  Kort na de aanrijding hebben de bestuurders van de tractoren nog even halt gehouden aan de handelszaak “De Gouden Haan”, maar daarna zijn ze gewoon weg doorgereden. Nochtans was de schade aan de Opel Vectra aanzienlijk. Het voertuig is compleet onrijvaardig aangezien de achterzijde en de zijkant van het voertuig platgewalst werden door één van beide de tractoren. De schade aan de Mini Cooper bleef beperkt tot een beschadigde zijspiegel.

  De lokale politie van Berlaar-Nijlen is op zoek naar getuigen van dit ongeval of tips die kunnen leiden naar de bestuurders van de tractoren.

  Tips zijn welkom op het nummer 03 466 16 16  of per e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


   We gaan nu ook twitteren!

  twitterwall2z

  Dankzij het bijkomende communicatiekanaal zal de politie van Berlaar-Nijlen nog beter in dialoog kunnen treden met de bevolking. Er zal getweet worden over de meest uiteenlopende thema's als veiligheid, verkeer, overlast en ook de dagdagelijkse politiewerking.

  U kunt de lokale politie Berlaar-Nijlen volgen via @LPBerlaarNijlen op www.twitter.com en via www.facebook.com/PZBerlaarNijlen op Facebook.

  Lees het persbericht...


  Binnenkort op reis? Doe het veilig !

  vakantietoezicht aanvragenklik op de afbeelding

   

   

   

   

  Je kan ons nu ook vinden op facebook!

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze zone ? Klik dan snel door naar www.facebook.com/PZBerlaarNijlen

  Een job bij de politie: iets voor jou?

  Ontdek het op www.jobpol.be

   

  Weet u wat uw kind online doet?

  De website veiligonline.be.be helpt jonge mensen én hun ouders om op een veilige manier gebruik te maken van het internet.

  veilig20online