Interesse in een job als politieagent in uw eigen regio? Ben je vrij in de periode 20 t.e.m. 28 augustus 2018?Ben je in de mogelijkheid om op 01 oktober 2018 aan de opleiding tot inspecteur bij de Campus Vesta te beginnen?Mis dan deze unieke kans niet! 

Lees meer →

Door de aanhoudende droogte en hitte zijn er op Vlaams niveau al verschillende maatregelen genomen om brandgevaar en risico’s voor inwoners of publiek bij evenementen e.d. te beperken. In de natuurgebieden in de provincies Limburg en Antwerpen is nu code rood van kracht voor brandgevaar.

Lees meer →

Vanaf deze maand zal je onze wijkagenten zien rijden met een elektrische fiets. De wijkagenten verplaatsen zich met de fiets om zichtbaar en aanspreekbaar te zijn in hun wijk. De aankoop van deze 2 elektrische fietsen stond gebudgetteerd voor dit jaar in onze begroting. Met deze fietsen kunnen ze langere afstanden doen . De aankoop past perfect in het duurzaam en milieuvriendelijk beleid dat we willen nastreven. Dit najaar zullen wij ook 1 scooter vervangen door een elektrische scooter.

ellen wijk

 

Sinds begin april 2018 komt er in het kader van een ander onderzoek een persoon uit Antwerpen in beeld als drugsdealer. Op basis van deze informatie werd er op vraag van het Parket, een nieuw gerechtelijk onderzoek opgestart naar het op een georganiseerde wijze verhandelen van drugs.Na intensief onderzoek bleek de man vanuit zijn verblijfplaats in Edegem verschillende koeriers aan te sturen die de drugs op de afgesproken plaatsen in de regio van de provincie Antwerpen en Mechelen dienden te leveren aan de lokale gebruikers.

Lees meer →

Op dinsdag 5 juni 2018 zullen wij samen met de Burgemeester om 11u de sirenes laten loeien van onze dienstvoertuigen op het Paradeplein. Wij willen hiermee solidair zijn en onze verbondenheid tonen met onze Luikse collega’s , slachtoffers en alle politiemensen.

foto van Lokale politie Lier.

 

Vandaag hebben alle betrokken partijen het charter ondertekend van het nieuwe BIN Bogerse velden. BIN Bogerse velden is ondertussen het vierde BIN dat werd opgestart in Lier sinds 2008.

bin2

Lees meer →