Sinds begin april 2018 komt er in het kader van een ander onderzoek een persoon uit Antwerpen in beeld als drugsdealer. Op basis van deze informatie werd er op vraag van het Parket, een nieuw gerechtelijk onderzoek opgestart naar het op een georganiseerde wijze verhandelen van drugs.Na intensief onderzoek bleek de man vanuit zijn verblijfplaats in Edegem verschillende koeriers aan te sturen die de drugs op de afgesproken plaatsen in de regio van de provincie Antwerpen en Mechelen dienden te leveren aan de lokale gebruikers.

Lees meer →

Op dinsdag 5 juni 2018 zullen wij samen met de Burgemeester om 11u de sirenes laten loeien van onze dienstvoertuigen op het Paradeplein. Wij willen hiermee solidair zijn en onze verbondenheid tonen met onze Luikse collega’s , slachtoffers en alle politiemensen.

foto van Lokale politie Lier.

 

Vandaag hebben alle betrokken partijen het charter ondertekend van het nieuwe BIN Bogerse velden. BIN Bogerse velden is ondertussen het vierde BIN dat werd opgestart in Lier sinds 2008.

bin2

Lees meer →

Woont u in Lier en bent u tussen de 14&30 jaar oud? Dan bent u de geschikte kandidaat voor onze enquête! Ik ben een laatstejaarsstudente Communicatiemanagement, die in het kader van mijn bachelorproef een onderzoek zou willen doen over de communicatiekanalen van de  Lokale Politie Lier.De bedoeling van dit onderzoek is om een beter beeld te krijgen van de kennis en appreciatie van de communicatie(kanalen) van de Lokale Politie Lier. We willen achterhalen of Lierenaren weten via welke weg de Lokale Politie Lier communiceert, of ze die informatie ontvangen en of dit voor hen relevant/interessant is.

Lees meer →

Krijg je een verdacht telefoontje in gebrekkig Engels in naam van Microsoft om je computer te updaten? Gewoon ophangen is de boodschap. Voor extra tips surf naar http://bit.ly/2HHgPhO. Een verdacht telefoongesprek kan je alvast melden bij https://meldpunt.belgie.be/meldpunt/

Eigenaar mag ons contacteren via het nummer 03/491 44 00.  

garage box 1