Onze administratieve diensten zullen gesloten zijn op dinsdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart). Onze permanentiediensten (telefonisch en persoonlijk onthaal op het Paradeplein 1 te Lier ) en onze toezichts- en interventieploegen blijven uiteraard 24u. op 24 en 7d. op 7 te uwer beschikking voor klachtenafhandeling, uitvoering van dringende interventies, toezicht, enz.

Op woensdag 5 juli heeft de lokale politie van Lier een huiszoeking uitgevoerd in een horecazaak op de Antwerpsesteenweg.  De huiszoeking kaderde in een onderzoek naar handel in verdovende middelen. 

Lees meer →

Vanaf 3 juli 2017 kunnen alle burgers met hun vragen over onmiddellijke inningen en over de betaling van hun boete terecht op de website www.verkeersboeten.be of via het call center te contacteren op het nr. + 32 2 2785560. 

Afgelopen weekend vond de nationale actie ‘weekend zonder alcohol achter het stuur’ plaats. De lokale politie van Lier nam ook deel aan deze actie . Tijdens de actie werden in de nacht van zaterdag 10 juni op zondag 11 juni 160 chauffeurs gecontroleerd. 93% legden een negatieve ademtest af.

Lees meer →

 

Onaangepaste snelheid blijft met rijden onder invloed één van de belangrijkste oorzaken van zware verkeersongevallen . In de maand mei hebben wij extra aandacht besteed aan snelheid. In totaal werden er 19 acties gehouden in zone 30 , 50 , 70 en 90 km/u op grondgebied van Lier en Koningshooikt.

Lees meer →

Wij zijn overgeschakeld naar een ander mailsysteem. U kan ons bereiken voor alle niet-dringende vragen via het mailadres : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Voor wijkgerelateerde vragen kan u onze wijkwerking bereiken via het mailadres :  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Deze mailboxen worden bekeken tijdens onze kantooruren.