In het verkeer is het belangrijk dat iedereen rekening houdt met elkaar en dat iedereen mekaar respecteert , zo kunnen ongevallen vermeden worden. Fietsers nemen net zoals automobilisten en voetgangers deel aan het verkeer. Het is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de verkeersregels.

Lees meer →

Donderdagavond betrapte de lokale politie van Lier een inbreker op heterdaad.  De verdachte, een 36- jarige man uit Nederland, pleegde die nacht 2 ramkraken met een gestolen voertuig.

Lees meer →

Onze administratieve diensten zullen gesloten zijn op woensdag 15 november (feest van de Dynastie) . Onze permanentiediensten (telefonisch en persoonlijk onthaal op het Paradeplein 1 te Lier ) en onze toezichts- en interventieploegen blijven uiteraard 24u. op 24 en 7d. op 7 te uwer beschikking voor klachtenafhandeling, uitvoering van dringende interventies, toezicht, enz.

De werving voor beveiligingsagent te worden bij de Federale politie is gestart ! Alle info is terug te vinden op de site www.ikbeveilig.be .

Er zullen meerdere infosessies geprogrammeerd worden bij :

- VDAB ANTWERPEN op 30-11-2017 

- VDAB TURNHOUT op 20-11-2017

- VDAB MECHELEN op 22-11-2017

- VDAB HASSELT op 29-11-2017

 

Valse facturen , phishing mails , valse waardebonnen, misleidende reclame , … we ontvangen hier de laatste weken weer veel klachten over. Wat kan je zelf doen?Volg eerst en vooral je buikgevoel : taalfouten , een bedrijf dat je niet kent of een directe vraag naar geld is meestal geen goed teken. Click zeker niet op een link , blokkeer afzender , verwijder mail en laat weten aan je mailprovider dat betrokken mail verdacht is. We raden ook aan om deze mails of andere misleidingen direct door te geven aan het officiële meldpunt.

Lees meer →

Ook Lier nam gisteren deel aan de achtste nationale flitsmarathon. We voerden op 12 plaatsen controles uit . In totaal werden 4376 chauffeurs gecontroleerd.

Lees meer →