Deze maand blijven wij extra aandacht besteden aan het negeren van rode verkeerslichten. Wij herhalen nog eens graag het wettelijke kader !

Lees meer →

Tijdens deze donkere maanden willen we graag fietsers bewust maken dat fietsverlichting zeer belangrijk is. Op zoek naar meer informatie over de juiste fietsverlichting? Wij zetten voor jou even de meest courante soorten fietsverlichting in de spotlights.

Lees meer →

De vakantie zit er bijna op. Binnenkort gaan heel wat kinderen terug naar school. Velen gaan misschien  voor de eerste keer naar school , spannend moment zowel voor de kinderen als voor de ouders. BIVV heeft daarom folder ontworpen met enkele tips om veilig op school te geraken , de moeite om eens te bekijken!

Afbeeldingsresultaat voor bivv veilig naar school

 http://webshop.bivv.be/frontend/files/products/pdf/6e99422a7ffb750170048fcc68847b60/2012_veilig-naar-school_web.pdf

 

Een beetje zon is voor iedereen goed maar teveel is teveel! Zeker voor kinderen , oudere mensen en onze huisdieren moeten we extra voorzichtig zijn en ze goed in het oog houden.

Graag geven we jullie enkele tips mee :

kinderen : http://www.kindengezin.be/veiligheid/zon-en-vakantie/zon/default.jsp

oudere mensen : https://www.zorgwelzijn.nl/ouderenzorg/nieuws/2012/7/zorgtips-voor-bij-warm-weer-zwz018221w/

huisdieren : https://www.dierenbescherming.nl/wat-kan-jij-doen/wat-kan-ik-doen/zorgen-voor-in-het-wild-levende-dieren/zomertips

De laatste dagen ontvingen wij tal van mails over bezorgde bewoners die een soorgelijke onderstaande mail ontvingen.  Deze mails zijn VALS.  U kan ze dus beter negeren en zeker NIET OVERGAAN tot betaling.

 

Van: Federale Politie Belgie < Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. >
Verzonden: vrijdag 5 augustus 2016 4:30
Aan:
Onderwerp: Herinnering eerste aanmaning, voorkom een tweede verhoging

Geachte bestuurder,

Bij deze willen wij u per email mededelen dat u nog een bedrag bij ons heeft openstaan wegens het overtreden van een verkeersvoorschrift. Wij hebben u per brief verzocht om de betaling te voldoen. Hiervoor hebt u al een herinnering ontvangen.
Het openstaande bedrag is tot op heden nog niet voldaan.

Informatie over de overtreding en de onmiddelijke schikking: Overschrijding maximum snelheid op autowegen buitenbebouwde kom

Datum: 25-05-2016
Tijdstip: 17:25
Toegelaten snelheid: 100 km/h
Gemeten snelheid: 114 km/h
Fotofilmnummer: 190265

Openstaande bedrag: € 46,82

Voorkom herinneringskosten
Wij stellen u thans nog eenmaal in de gelegenheid het verschuldigde bedrag uiterlijk voor maandag 8 augustus 2016 te voldoen.

Klik hier om het openstaande bedrag te voldoen.

1. Voer bij het bedrag: € 46,82
2. Klik vervolgens op kopen
3. Voer bij uw bitcoinadres: 1DD9xNJqHbWLyaYbife6GvL8oAawyjQTm7
4.
Voer bij rekeningnummer uw IBAN rekeningnummer van uw bankkaart

5. Accepteer de voorwaarden
6. Klik op afrekenen om het bedrag te voldoen
7. Zodra u het openstaande bedrag heeft betaald, ontvangt u een bevestiging email

Indien wij het bedrag niet niet voor bovenstaande van u ontvangen, zal het openstaande bedrag verder worden worden verhoogd met de wettelijke herinneringskosten van € 80,-

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geinformeerd.

Hoogachtend,
Federale Politie