In de nacht van 17 februari 2018 op 18 februari 2018 voerden we op drie verschillende plaatsen in Lier alcoholcontroles uit. 2 chauffeurs moesten hun rijbewijs inleveren voor 3u , 2 andere chauffeurs voor 6u. 250 chauffeurs konden zichzelf met trots BOB noemen. Deze acties kaderen in ons zonaal veiligheidsplan en zullen zeker herhaald worden.

 

In het verkeer is het belangrijk dat iedereen rekening houdt met elkaar en dat iedereen mekaar respecteert , zo kunnen ongevallen vermeden worden. Fietsers nemen net zoals automobilisten en voetgangers deel aan het verkeer. Het is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de verkeersregels.

Lees meer →

Donderdagavond betrapte de lokale politie van Lier een inbreker op heterdaad.  De verdachte, een 36- jarige man uit Nederland, pleegde die nacht 2 ramkraken met een gestolen voertuig.

Lees meer →

Valse facturen , phishing mails , valse waardebonnen, misleidende reclame , … we ontvangen hier de laatste weken weer veel klachten over. Wat kan je zelf doen?Volg eerst en vooral je buikgevoel : taalfouten , een bedrijf dat je niet kent of een directe vraag naar geld is meestal geen goed teken. Click zeker niet op een link , blokkeer afzender , verwijder mail en laat weten aan je mailprovider dat betrokken mail verdacht is. We raden ook aan om deze mails of andere misleidingen direct door te geven aan het officiële meldpunt.

Lees meer →

Ook Lier nam gisteren deel aan de achtste nationale flitsmarathon. We voerden op 12 plaatsen controles uit . In totaal werden 4376 chauffeurs gecontroleerd.

Lees meer →