Op dinsdag 25 april hebben wij een drugscontrole gehouden op de Vesten van Lier. Deze actie kadert in onze actieplannen voor 2017 . Wij ontvingen ook wat klachten van burgers over drugsgebruik op de Vesten.

Lees meer →

 

In de nacht van zaterdag op zondag 23 april hebben we overlast- ,anti-inbraak- en alcoholcontroles uitgevoerd die kaderden in het Zonaal Veiligheidsplan .De overlastacties vonden plaats in de uitgaansbuurt op grondgebied van Lier. De anti-inbraakactie gebeurde in de inbraakgevoelige wijken en de alcoholcontroles zijn uitgevoerd door een ‘vliegende’ patrouille. 

Lees meer →

Zoals ieder jaar werpen we graag een terugblik op de hoogtepunten van 2016 en we geven onze visie op de toekomst van de Lokale Politie Lier via ons jaarverslag.  We vinden het belangrijk dat iedere Lierenaar en Hooiktenaar een idee heeft wat wij doen en communiceren ieder jaar  transparant over onze cijfers. Ons jaarverslag zal te vinden zijn in het stadsmagazine “Uit de Peperbus” die deze week verdeeld zal worden.

Lees meer →

Net zoals automobilisten en voetgangers begeven fietsers zich in het verkeer en is het belangrijk dat zij zich ook aan de verkeersregels houden. In de maand maart hebben wij extra toezicht gehouden en controles uitgevoerd op asociaal fietsgedrag.  

Lees meer →

Op 28 december 2016 vond er een gewapende overval plaats op de Switch-winkel in Lier.  3 gemaskerde daders bedreigden de winkelbediende met een vuurwapen en konden een geldsom en 19 iPhones buitmaken.  De daders sloegen vervolgens op de vlucht.

Lees meer →