Wim Vercauteren

Je ambieert een loopbaan bij de Geïntegreerde Politie, gestructureerd op 2 niveaus? Meer nog, je hebt interesse om onze lokale politiezone Lier te versterken? Super! Wij verwachten jou!

Samen met een team van ervaren politiemensen, bestaande uit zowel geüniformeerde collega's als burgerpersoneel, tracht ik een antwoord te geven op jouw mogelijke vragen i.v.m. onze job én je daarbij zo goed mogelijk voor te bereiden op de selectieprocedure. 

Zelf ben ik in september 1987 gestart met een driejarige opleiding tot middenkader.

Van september 1990 tot september 2011 was ik achtereenvolgens Hoofdinspecteur bij een eerstelijnspolitie in Brussel, Antwerpen, Mechelen en vanaf 2000 in Lier. 

Sinds 1 september 2011 ben ik coach van het Fietsteam in onze zone.   

Naast specialisaties in o.a. slachtofferbejegening, videoverhoor minderjarigen, mentorship, etc. zetel ik sinds 2000 ook in selectiecommissies voor diverse kaders.

Vanuit al deze ervaringen hoop ik jou zo goed mogelijk te kunnen helpen in het waarmaken van je droom om politieman/politievrouw te worden, om de uitdagingen aan te gaan die een boeiende functie bij de Lokale Politie Lier voor jou in petto heeft.