1 dag niet

Wist je dat er in België meer dan 200 woninginbraken per dag worden gepleegd? De sociale kosten die hieraan verbonden zijn, zijn aanzienlijk: wij betalen jaarlijks meer dan 350 miljoen euro…Het is hoog tijd om allemaal samen tegen dit fenomeen op te treden!Op 28 oktober 2016 zal de actiedag ‘1 dag niet’ plaatsvinden.  1 dag zonder inbraken in België en in Nederland.

Lees meer →

 

De herfst is duidelijk in het land.  De dagen beginnen te korten, de nachten worden langer.  Een ideaal moment voor inbrekers om opnieuw op pad te gaan.

Het slachtoffer worden van een inbraak is voor velen een traumatische ervaring. In de meeste gevallen zou de inbraak echter kunnen vermeden worden. Veel woningen zijn immers weinig of niet beschermd tegen deze vorm van criminaliteit. Door relatief eenvoudige maatregelen te nemen, kunnen de risico's aanzienlijk worden verminderd. Zeker tijdens de donkere wintermaanden , slaan dieven vaker toe!

Wij geven u de komende weken enkele tips om ervoor te zorgen dat uw woning minder snel het mikpunt van inbrekers wordt. Meer tips? Neem een kijkje in onze anti inbraak brochure.  Wil u graag persoonlijk preventieadvies? Neem contact op met onze dienst wijkwerking via 03/491 44 26 om een gratis afspraak te maken!

Lees meer →

De vakantie komt er weer aan! Vertrek je op reis? Vergeet niet je vakantietoezicht aan te vragen want voor inbrekers is het nu een drukke periode mits je huis onbeheerd is . Indien je vakantietoezicht aanvraagt , houden wij een oogje in het zeil! Vul het formulier in op Police-on-web of kom naar ons bureel op het Paradeplein 1 en vul een formulier in , wij helpen je graag verder!

1dagniet logo-230x300

Ook wij zullen op deze dag extra controles uitvoeren. Zelf kan je met enkele eenvoudige tips je huis minder 'aantrekkelijk' maken voor potentiële inbrekers. In onze nieuwe brochure :" Eerste hulp bij inbraken" geven we graag enkele tips mee! Heb je graag gratis preventie advies ? Op maat gemaakt? Neem contact op met je wijkagent. Hij/ zij helpt je graag verder! 

 

De vakantie komt er weer aan! Vele onder jullie zijn al aan het aftellen om op reis te vertrekken! Vergeet je niet op voorhand je vakantietoezicht aan te vragen want voor inbrekers is het nu een drukke periode mits je huis onbeheerd is . Indien je vakantietoezicht aanvraagt , houden wij een oogje in het zeil! Vul het formulier in op Police-on-web of kom naar ons bureel op het Paradeplein 1 en vul een formulier in , wij helpen je graag verder!

Vorige123Volgende