Wijkpolitie Duffel verhuist vanaf maandag 23 oktober van het gemeentehuis naar het nieuwe wijkkantoor aan de G.Van der Lindenlaan nr. 22 (voorheen Postkantoor).

De gemeente en OCMW worden in de toekomst één organisatie op één plaats. Verschillende administratieve diensten waaronder financiën, centrale aankoop en personeel zitten al samen in het gemeentehuis. In januari 2018 verhuist ook de sociale dienst van het OCMW naar de huidige kantoren van de politie in het gemeentehuis.

Om de verhuis van de wijkpolitie van het gemeentehuis naar de G.Van der Lindenlaan vlot te laten verlopen zal het onthaal van de wijkpolitie in het gemeentehuis in Duffel gesloten zijn op donderdag 19 oktober van 18 tot 20 u en op vrijdag 20 oktober van 9 tot 12 u. Op maandag 23 oktober is het onthaal van de wijkpolitie terug open en kan je terecht in de kantoren aan de G.Van Der Lindenlaan nr. 22.

De openingsuren blijven zoals ze nu zijn, alsook het telefoonnummer van het wijkkantoor van 015 31 12 01

wijk 1

 

De normale openingsuren voor de wijkburelen zijn vanaf 1 september 2017 weer van toepassing.

Klik hieronder voor de openingsuren van je wijkkantoor:

Bonheiden

Duffel

Sint-Katelijne-Waver

Putte

 

bromfiets

Verkeersveiligheid is één van de prioriteiten van onze politiezone Bodukap. In het voorjaar willen we naast onze klassiekers ‘controles op snelheid en alcohol’ ook vooral de jonge bestuurders overtuigen om zich niet met opgefokte bromfietsen in het verkeer te verplaatsen. Opgefokte bromfietsen in het verkeer zorgen voor een erg verkeersonveilig gedrag en voor erg storende geluidsoverlast. (klik op onze folder)

Lees meer →

 

voorzijde winter

WINTEREDITIE

vakantie  

ZOMEREDITIE

Voor meer tips tegen inbraken lees dan onze brochure

Voorkom inbraken