Op 17/04/2014 zal onze zone vanaf 06:00u 's ochtends deelnemen aan de nationale flitsmarathon. We hebben rekening gehouden met de locaties die tijdens de campagne werden doorgegeven en hieruit een selectie gemaakt. Er zal gedurende een periode van 16uren geflitst worden op een 8 tal locaties binnen onze politiezone. Er zullen hiervoor 7 manschappen ingezet worden. Ook de vaste flitspalen zullen hierbij ten volle worden ingeschakeld.

U bent dus gewaarschuwd!

Op 28/03/14 omstreeks middernacht kregen onze diensten een melding van een inbraak in het containerpark te St. Katelijne Waver. Er zijn onmiddellijk verschillende ploegen, met versterking van een politiehond van politie MECHELEN, ter plaatse gegaan. 3 Meerderjarige daders konden op heterdaad betrapt en gevat worden

Op 25/02/14 is er op het gemeenteplein te PUTTE een "knuffeldiefstal" geweest. 

Bij knuffeldiefstallen vragen de verdachten, meestal vrouwen, de weg of om iets eenvoudigs te doen.  Als dank geven ze dan een knuffel waarbij ze van de afleiding gebruik maken om stiekem iets te stelen van het slachtoffer zoals geld of juwelen.  In onze zone zijn de laatste weken een paar keer verdachte personen opgemerkt die geld vroegen om kinderen te helpen.  Ze vroegen hierbij om volgend document in te vullen en te tekenen:

 knuffeldiefstal

Dit is een vorm van oplichting.  Wij raden u aan om zeker geen geld te geven en onmiddellijk de politie te verwittigen.  De personen die door onze diensten opgemerkt zijn in verdachte omstandigheden zijn vrouwen van rond de 18 jaar oud, vermoedelijk van vreemde origine met getaande huidskleur en donkere lange haren. 

Wij vragen om alert te zijn en bij verdachte personen/omstandigheden steeds onze diensten te contacteren.

 

 

De politiezone BoDuKaP gaat over tot de contractuele aanwerving van een voltijdse hulpkracht in   gesco-contract.

De politiezone BoDuKaP bedient de gemeenten Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte. U wordt medewerker in een organisatie van 102 politiemensen en 25 personeelsleden van het administratief en logistiek kader.

U vervult een taak binnen de logistieke dienst van de politiezone en staat onder andere in voor de dagelijkse schoonmaak van de delen waar het publiek wordt ontvangen, van het sanitair en van de refter. U bent verantwoordelijk voor de wekelijkse schoonmaak van de gangen en van de burelen en staat in voor de voorraad van de onderhoudsproducten. Verder biedt u ook ondersteuning bij de praktische uitvoering van evenementen en vergaderingen .

De belangrijkste toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Lees meer →