snel  Resultaten snelheidscontroles in onze zone

Om bij te dragen tot de verkeerveiligheid controleert onze zone regelmatig op snelheid.

Hieronder vindt u de resultaten van september 2015

Snelheidscontroles september 2015

 

quad bivv

Wat met een quad? Wie mag er waar mee rijden? Is het een landbouwvoertuig, een moto of een overdreven variant van een cabrio?

Het BIVV heeft een brochure samengesteld met een antwoord op al je vragen over quads. Deze brochure en nog veel meer goede raad van het BIVV vind je als je klikt op de foto.
 

paraplu Wij steunen alvast "1dagniet"! Het hele jaar door gaan wij de strijd tegen inbrekers aan. Hierbij rekenen we op jullie steun om alert te zijn, ons verdachte situaties te melden en om preventieve veiligheidsmaatregelen te nemen.
We willen jullie graag belonen voor jullie hulp en initiatieven en hebben mooie paraplu's in de aanbieding!
Post een "safie" of jouw initiatief voor een veilige buurt op onze facebook en wie weet kan je binnenkort een warme en droge wandeling maken!
‪#‎samensterk  http://m.deredactie.be/#!/p/1.2448502Met de fiets zijn kinderen heel kwetsbaar in het verkeer. Om hen beter vertrouwd te maken met het verkeersreglement en met gevaarsituaties, ontwikkelde de KU Leuven een interactief leerprogramma www.kijkuitopdefiets.be. Jonge fietsers kunnen er hun kennis van de verkeersborden opfrissen en aan de hand van filmclips mogelijke gevaarsituaties correct leren inschatten..