Momenteel zijn de voorbereidingen aan de gang voor de verhuis van het wijkkantoor van politie naar het gemeentehuis. De inkom van het wijkkantoor is gelegen in Voorland. In de loop van volgende week zal het personeel van het wijkkantoor verhuizen.
De openingsuren van het wijkkantoor zijn:
maandag tot vrijdag: 9-12 uur
dinsdagavond: 18-20 uur
woensdagnamiddag: 13.30-16.30 uur
Het wijkkantoor is gesloten op zon- en feestdagen.

Je kan de wijkagenten bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 015 30 55 80.

Met de fiets zijn kinderen heel kwetsbaar in het verkeer. Om hen beter vertrouwd te maken met het verkeersreglement en met gevaarsituaties, ontwikkelde de KU Leuven een interactief leerprogramma www.kijkuitopdefiets.be. Jonge fietsers kunnen er hun kennis van de verkeersborden opfrissen en aan de hand van filmclips mogelijke gevaarsituaties correct leren inschatten..

Ben jij creatief?

 

 

 Sedert afgelopen juni zitten de diensten van de Lokale Politie BODUKAP gecentraliseerd in 1 politiehuis, gelegen te St.-Katelijne-Waver, Berlaarbaan 227.  Onze wijkagenten zijn nog steeds te vinden in de wijkkantoren in de 4 gemeenten.  Om onze verhuis naar het nieuwe politiehuis en onze Twitter- en Facebookaccounts in de verf te zetten, hebben we een wedstrijd uitgewerkt voor de kleinsten.  De kinderen van de kleuterschool en de lagere school, die binnen onze zone wonen en/of naar school gaan, mogen een kunstwerk maken om ons nieuw politiehuis te versieren.  De wedstrijd loopt van 01/09/14 t.e.m. 01/10/14.  In deze periode kunnen er "kunstwerken" bezorgd worden aan onze politiezone.  Uit de inzendingen van de kleuterschool, 1ste t.e.m. 3de en 4de t.e.m. 6de leerjaar zal telkens 1 winnaar gekozen worden.  Tijdens onze  opendeurdag op 05/10/14 worden de namen van de 3 winnaars bekend gemaakt.  De winnaars zullen nadien beloond worden met een unieke blik achter de schermen en wat politiegadgets.  Dit alles zal uiteraard gevolgd kunnen worden via onze website en onze sociale media.

 wedstrijd klein

Je kan je kunstwerk binnenbrengen op ons hoofdcommissariaat of in 1 van de wijkkantoren.

Bekijk eveneens ons promofilmpje op onze FB-pagina: www.facebook.com/pzbodukap

Veel succes!

voor wedstrijdreglement

Lees meer →

Op 30/07/14 om 07.46 uur krijgen de ploegen van de lokale politie BODUKAP een melding van bewoners van de Heidijkstraat in Bonheiden dat ze zonet oog in oog gestaan hebben met een inbreker in hun woning.  De dader zou met de fiets gevlucht zijn.  Dankzij het alerte optreden en de zoekactie van de agenten is de verdachte vrijwel onmiddellijk gevat in de Kloosterstraat in Bonheiden.  Het labo en een speurhond zijn nog ter plaatse geweest om sporen te zoeken en op te nemen.  De verdachte is voor de onderzoeksrechter geleid en nadien overgebracht naar de gevangenis.  Ondertussen heeft de 19-jarige verdachte het feit bekend.  De recherche van de lokale politie BODUKAP volgt het dossier verder op.

Verdachte handelingen mag men steeds melden aan onze politiediensten.