vacature

Wie interesse heeft in een carrière bij de politie heeft vele mogelijkheden. Men kan aan de slag als operationeel personeelslid of in de ondersteunende diensten, als burgerpersoneelslid (CALog). Er zijn mogelijkheden op lokaal en federaal niveau.

Op de website www.jobpol.be vind je meer informatie over de permanente rekrutering van Inspecteurs van Politie. Indien er toelatingsproeven zijn voor de opleiding van hoofdinspecteur of commissaris van Politie, worden deze ook aangekondigd op die website. Je vindt er uitgebreide informatie over toelatingsvoorwaarden, beroepsmogelijkheden, selectieproeven,….

Eens werkzaam binnen de politie kan u een andere werkplaats aanvragen. Er wordt hiervoor binnen de politie 5 maal per jaar een mobiliteitscyclus verspreidt met openstaande plaatsen. 

In onze zone hebben we tevens een aantal lokale beroepenvoorlichters, die steeds bereid zijn een antwoord te geven op al je vragen in verband met een job bij de lokale politie.

Je kan ze telefonisch bereiken of via volgend e-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .