telefoon opname

De politiezone Klein-Brabant wil een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening bieden. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is het registreren van telefoongesprekken.
Vanaf heden worden alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken, van en naar ons politiecommissariaat, geregistreerd en opgenomen.

inbraak

 

In februari 2017 werden 12 feiten (incl 6 pogingen) gepleegd waarvan 8 feiten in woningen.

Bornem: 3 feiten in woningen

Puurs: 2 feiten in woningen

Sint-Amands: 3 feiten in woningen

Tips omtrent beveiliging vindt u op onze website bij Diefstalpreventie.

Wees alert!

dsc_0154

In februari 2017 werden binnen de politiezone Klein-Brabant 10 verkeersongevallen met gekwetsten/doden vastgesteld.

Bornem: 7

Puurs: 1

Sint-Amands: 2

Het is mogelijk dat u binnenkort een brief van ons ontvangt met de vraag om deel te nemen aan een korte enquête. Dit komt omdat wij met de politiezone van Klein-Brabant sterk inzetten op onze dienstverlening. Daarom willen wij de burgers die de voorbije vier maanden in aanraking kwamen met onze diensten onderwerpen aan een korte vragenlijst omtrent het eerste contact dat u had met onze mensen. Op basis van deze resultaten kunnen wij dan waar nodig bijsturen. Verdere informatie kan u terugvinden in de brief.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Indien u vragen heeft, mag u steeds contact opnemen met Emily Van Landeghem via 03/293.22.22 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

eedaflegging

Hoofdcommissaris Jan Van de Vreken heeft vandaag de eed afgelegd als nieuwe korpschef van de politiezone Klein-Brabant (Bornem, Puurs en Sint-Amands). Hij neemt dan de fakkel over van commissaris Kris Heymans die sinds 1 januari 2015, na de pensionering van korpschef Marc Vervoort, de leiding van het korps waarnam.

Lees meer →

Vorige1234Volgende