Vanaf morgen, 11 december 2017, wordt gestart met de testfase van onze trajectcontroles langsheen de Rijksweg N16 en de Dendermondsesteenweg -Provincialeweg N17.

Lees meer →

 

screenhunter 07 nov. 21 09.30

Maakte jij al een eigen noodplan op www.mijnnoodplan.be?

In slechts 7 stappen heb je een plan op maat waarmee je tijd kan winnen bij een noodsituatie. 

Wacht niet langer!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. is een e-mailadres van het Centrum voor Cybersecurity België (CCB). Wanneer je twijfels hebt over de echtheid van een bericht, dan kan je het doorsturen naar dit mailadres, voor je het bericht zelf verwijdert.
Bij het doorsturen van het verdachte bericht raden wij aan om zeer voorzichtig te zijn en zeker niet ongewild te klikken op de link of op de bijlage van het bericht. Het CCB is niet verantwoordelijk voor eventuele verkeerde handelingen van de gebruiker bij het gebruik van deze gratis dienstverlening.

Lees meer →

We naderen stilaan het einde van de regularisatieperiode voor de inschrijving van de bromfietsen.

Uiterlijk op 10 december 2017 moeten bromfietsen met een nummerplaat zijn uitgerust....
Vanaf 11.12.2017 dienen dus de bromfietsen die zich op de openbare weg bevinden, niet enkel voorzien te zijn van een geldige BA-verzekering maar ook van een officiële nummerplaat.

s-aaa-001

inbraak

 

In december 2017 werden 55 feiten waarvan 22 pogingen gepleegd, 36 feiten waarvan 15 pogingen vonden plaats in woningen.

Bornem:  12 feiten in woningen

Puurs: 6 feiten in woningen

Sint-Amands: 3 feiten in een woning

Tips omtrent beveiliging vindt u op onze website bij Diefstalpreventie.

Wees alert!

Vorige12345Volgende