alt

Actueel hebben wij een vacature voor een voltijds medewerker Lokaal informatie kruispunt.

Inschrijven kan tot 1 augustus 2016.

Interesse? Klik op de foto!

Jaarlijks belanden in Vlaanderen bijna 50.000 dieren in een asiel. Een derde is achtergelaten door de eigenaar, vaak omdat er vooraf niet goed is nagedacht over wat het houden van een dier met zich meebrengt. Een huisdier heeft immers aandacht nodig en een goede verzorging. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken.

Lees meer →

De fiscale aftrek voor de beveiliging van de beroepslokalen voor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen blijft een federaal initiatief. Het percentage voor de investeringen in beveiliging voor het jaar 2016 - aanslagjaar 2017 - bedraagt 20,5%. Het advies met betrekking tot de aftrek voor investeringen werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 11 april 2016 (blz. 23503). De diensten (consortiumbewaking, intelligent transport en aansluiting op een alarmcentrale) blijven 120% aftrekbaar.


Meer info over 'investeringsaftrek in beveiliging'
Meer info over 'aftrek van de beroepskosten tot 120 %'

Naar goede gewoonte wil de lokale politie Klein-Brabant in samenwerking met de gemeenten Bornem, Puurs en St. Amands het (on)veiligheidsgevoel en de tevredenheid omtrent de werking van de lokale politie nagaan.

In de loop van de komende weken zal er telefonisch contact worden opgenomen met 400 inwoners voor de afname van een enquête. In dit onderzoek wordt gepeild naar de ideeën of mening inzake volgende topics:

Lees meer →

inbraak

 

In mei 2016 werden 14 feiten (incl 7 pogingen) gepleegd waarvan 10 feiten (incl 7 pogingen) in woningen.

Bornem: 1 poging in een woning

Puurs:   3 diefstal (4 pogingen) in een woning

Sint-Amands: 2 pogingen in een woning

 

Tips omtrent beveiliging vindt u op onze website bij Diefstalpreventie.

Wees alert!

Vorige123Volgende