Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. is een e-mailadres van het Centrum voor Cybersecurity België (CCB). Wanneer je twijfels hebt over de echtheid van een bericht, dan kan je het doorsturen naar dit mailadres, voor je het bericht zelf verwijdert.
Bij het doorsturen van het verdachte bericht raden wij aan om zeer voorzichtig te zijn en zeker niet ongewild te klikken op de link of op de bijlage van het bericht. Het CCB is niet verantwoordelijk voor eventuele verkeerde handelingen van de gebruiker bij het gebruik van deze gratis dienstverlening.

Lees meer →

We naderen stilaan het einde van de regularisatieperiode voor de inschrijving van de bromfietsen.

Uiterlijk op 10 december 2017 moeten bromfietsen met een nummerplaat zijn uitgerust....
Vanaf 11.12.2017 dienen dus de bromfietsen die zich op de openbare weg bevinden, niet enkel voorzien te zijn van een geldige BA-verzekering maar ook van een officiële nummerplaat.

s-aaa-001

inbraak

 

In september 2017 werden 14 feiten waarvan 9 pogingen gepleegd, 7 feiten waarvan 4 pogingen vonden plaats in woningen.

Bornem:  2 feiten in woningen

Puurs: 1 feit in woningen

Sint-Amands: geen feiten in een woning

Tips omtrent beveiliging vindt u op onze website bij Diefstalpreventie.

Wees alert!

dsc_0154

In september 2017 werden binnen de politiezone Klein-Brabant 9 verkeersongevallen met gekwetsten/doden vastgesteld.

Bornem: 5

Puurs: 4

Sint-Amands: geen

 

In de loop van maart en april werd er een klantentevredenheidsonderzoek georganiseerd. Dit onderzoek werd gevoerd om zicht te krijgen op de mate van tevredenheid van de burger inzake de werking en de dienstverlening bij hun eerste contact met de politiezone van Klein-Brabant. Met het oog op de gemeenschapsgerichte politiezorg is het namelijk van groot belang dat de zone weet hoe de burger over hen denkt. Op die manier kan men bepaalde pijnpunten belichten en daarop inspelen, zodoende een kwaliteitsvolle, optimale dienstverlening aan de burgers te verzekeren.

Lees meer →

Vorige12345Volgende