Werken op afspraak - Snelle en persoonlijke dienstverlening wanneer het U past

De onthaaldiensten van PZ Voorkempen zullen vanaf dinsdag 1 februari 2022 permanent op afspraak werken.

Werken op afspraak

Voordelen

Met de komst van de coronacrisis is onze politiezone sinds maart 2020 reeds begonnen met het werken op afspraak. Dit biedt heel wat voordelen voor zowel de burger als voor onze politiemedewerkers. We vermijden lange wachttijden, als burger kan je zelf kiezen wanneer je geholpen wenst te worden en zowel burger als politiemedewerker kunnen zich goed voorbereiden op de aangifte. Het beoogde doel blijft nog steeds maximale dienstverlening bieden aan de burger.

Hoe kan je snel en eenvoudig een afspraak maken?

Je kan jouw afspraak best digitaal of telefonisch maken.

Op werkdagen kan je tussen 8u30 – 12u30 terecht aan het onthaal van onze politieposten te Malle, Schilde of Zoersel. Voor het Centraal onthaal te Brecht geldt dit alle dagen tussen 8u30 – 12u30. Je kan dan ter plaatse een afspraak maken en/of informatie vragen.

Telefonisch kan je jouw afspraak maken via de volgende nummers:

- Centraal onthaal Brecht: 03 210 40 00

- Politiepost Malle: 03 210 43 00

- Politiepost Schilde: 03 210 44 00

- Politiepost Zoersel: 03 210 45 00

Online afspraak maken

- Klik op de locatie (via ‘Contact’ en ‘Commissariaten’) waar jij je afspraak wenst te maken en klik op ‘Maak een afspraak’.

- Selecteer het type afspraak dat je wenst te maken (er zijn verschillende opties mogelijk).

Opgelet! Je kan slechts een type per afspraak selecteren. Wens je een aangifte te doen van het verlies van je portefeuille, maar wil je ook een beschadiging aan je wagen aangeven? Maak dan twee aparte afspraken.

- Selecteer een datum en tijdstip.

- Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in (naam, e-mail, telefoonnummer, woonplaats).

- Klik op ‘Reserveren’ waarna je een overzicht ontvangt van je online afspraak.

Geef steeds een mailadres op, dan ontvang je na het maken van de afspraak een bevestigingsmail. In deze mail staat tevens bijkomende informatie m.b.t. je aangifte (bijv. wat zeker mee te nemen).

Wijkagent

Wil je toch graag een afspraak maken met jouw eigen wijkagent? Dit is zeker nog mogelijk. Via ‘Je wijk’ op onze website kan je een afspraak maken met de desbetreffende collega.

Dringende politiehulp

Opgelet! Het online afsprakensysteem kan enkel gebruikt worden voor niet-dringende aangiftes. Wanneer je dringende politiehulp nodig hebt, contacteer ons dan via het nummer 101.