Vacature administratief medewerker team Middelen

Politie Schoten zoekt een voltijds assistent(e) om het team Middelen te versterken.

vage foto van teamvergadering bij Politie Schoten

Onze zone

De politiezone Schoten is een lokale politiezone met een 90-tal medewerkers. Onze operationele medewerkers staan onder andere in voor een betrokken wijkwerking, een klantvriendelijk onthaal, een efficiënte en professionele interventie, een nabije slachtofferbejegening, een doelgerichte recherche en een efficiënte politieondersteuning bij evenementen en verkeerstoezicht.

Ongeveer een derde van onze medewerkers werkt achter de schermen om alles in goede banen te leiden. 

Jouw team

Om het team Middelen te versterken zoeken wij een enthousiaste assistent(e). 

Dit team voert een aantal taken uit die gerelateerd zijn aan personeelszaken. Zo staan we onder andere in voor de personeelsplanning, de administratieve verwerking van verloven en ziektes, de registratie van gepresteerde diensten en het plannen van opleidingen.

Daarnaast verzorgt het team het volledige proces rond de aankoop van goederen, kledij, etc. Concreet gaat het om het opvragen van offertes, het plaatsen van bestellingen en het verwerken van facturen.

Jouw functie

Je werkt binnen het team Middelen. Je ondersteunt je collega’s bij administratieve taken en kleine projecten, zoals aankopen. Je werkt deze projecten zelfstandig uit.

Je bent verantwoordelijk voor de correcte verwerking van facturen, het plaatsen van bestellingen, de registratie van de gepresteerde uren van onze medewerkers en het verwerken van documenten in de persoonlijke dossiers. Je voert je taken accuraat uit en met oog voor detail. Je werk is cruciaal voor de tevredenheid van onze medewerkers.

Je bent een aanspreekpunt in onze politiezone. Onze medewerkers stellen je regelmatig vragen rond bijvoorbeeld kledij en personeelszaken. Je bent sociaal, aanspreekbaar en positief ingesteld. Enerzijds toon je begrip voor onze medewerkers en ben je klantgericht, anderzijds ben je assertief en kordaat. 
Interne klantgerichtheid is onze belangrijkste waarde.

Je voert verschillende taken uit binnen de domeinen personeelszaken, personeelsplanning en logistiek. Je houdt van afwisseling in je werk. Elke dag is anders bij het team Middelen.

Jouw profiel

Initiatief

Je neemt initiatief als je opmerkt dat bepaalde zaken meer aandacht nodig hebben. Je laat niets liggen en gaat proactief op zoek naar verbeteringen.

Multitasker

Je bent stressbestendig. In alle omstandigheden werk je ordelijk en gestructureerd. Je bent een multitasker en stelt zelfstandig je prioriteiten bij. Je doet dit niet alleen. Binnen het team Middelen is er een open sfeer waar iedereen elkaar helpt.

Discreet

Je beheert gevoelige informatie en bent dus discreet.

Beschik je over een diploma hoger secundair onderwijs of een evenwaardig getuigschrift? Dan kom je in aanmerking voor deze functie. Relevante werkervaring is een pluspunt, maar de juiste houding is belangrijker.

Ons aanbod

  • Wij bieden warm welkom binnen een hecht team met ervaren collega’s. We helpen je graag op weg om een uitstekende assistent(e) te worden. 
    Uiteraard word je opgeleid om je nieuwe job volledig onder de knie te krijgen.

  • Je krijgt een plaats binnen een politiezone die volop inzet op een optimaal personeelsbeleid en werkt hier actief aan mee.

  • Je werkomgeving is dynamisch met een gevarieerd takenpakket. Je voert een aantal reguliere taken uit. Daarnaast bepalen onze medewerkers je planning. Geen dag is dezelfde.

  • Je krijgt de kans om meer te leren over logistiek en hrm. Na een leerperiode ben jij, samen met je team, het aanspreekpunt voor logistieke en personeelsgerelateerde vragen.

  • Je hebt veel contact met onze medewerkers. Je werkt in een politiezone waar iedereen elkaar kent.

  • Je krijgt de mogelijkheid om zelf initiatieven te nemen om je werk te verbeteren.

  • Wij bieden een voltijds contract bepaalde duur van 1 jaar. Nadien volgt een vast contract bij een gunstige evaluatie. Op termijn is een vaste benoeming (statutair) voorzien.

  • Je krijgt minimum 34 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.

  • Je hebt recht op 15 feestdagen. Feestdagen die in een weekend vallen, worden gecompenseerd.

  • Je ontvangt maaltijdcheques ter waarde van 6 euro per gewerkte dag.

  • Als je thuiswerkt, ontvang je hiervoor een netto onkostenvergoeding van 20 euro per maand.

  • Je krijgt een gratis hospitalisatieverzekering. Je gezinsleden kunnen voordelig aansluiten.

  • Kom je met de fiets werken? Dan ontvang je een fietsvergoeding van 35 cent per kilometer.

Je mag rekenen op een beginsalaris op de baremieke schaal CC1. Het startloon is 2425 euro bruto. Relevante werkervaring wordt meegenomen met een max. van 9 jaar. In dat geval is je loon 2790 euro bruto. Netto mag je, afhankelijk van je werkervaring en je gezinssituatie, rekenen op een bedrag van 2000 à 2250 euro.

Spreekt deze functie je aan?

Vertel ons dan waarom jij ons team wilt versterken en wat jij ons te bieden hebt in een inspirerende brief. Vergeet niet je cv, een kopie van je diploma, een kopie van je identiteitskaart en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum drie maanden oud) toe te voegen.

Solliciteren is mogelijk tot en met 14 april 2024 via mail naar pz.schoten.pers@police.belgium.eu. Enkel volledige kandidaturen worden in aanmerking genomen. 

De indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

De selectieprocedure bestaat uit:

  1. Een beoordeling van je cv en motivatiebrief

  2. Een schriftelijke test

  3. Een persoonlijk gesprek

     

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze personeelsdienst op het nummer 03 680 29 62.

Labels