Vanaf 14 mei starten de werken langsheen de N1 Bredabaan

Vanaf maandag 14 mei a.s. starten de voorbereidende werken voor de aanleg van de fietspaden

langsheen de N1 Bredabaan.

Omwille van zeer veel doorgaand verkeer over gans de werf Bredabaan tussen Essensteenweg en Gooreind zal er enkel plaatselijk verkeer toegelaten worden op het stuk vanaf het kruispunt Bredabaan - Essensesteenweg tot aan Dennenhof tot en met 1 juni 2018. De Bredabaan zal ter hoogte van het tankstation aan het kruispunt met de Essensesteenweg tijdens de werkdagen volledig worden afgesloten.

Al het plaatselijk verkeer moet omrijden via Gooreind. Tijdens de weekends zal de Bredabaan voor plaatselijk verkeer toegankelijk zijn zowel via Wuustwezel als via Brasschaat. Op het einde van de werkdag en indien mogelijk zal ook dan de Bredabaan voor plaatselijk verkeer toegankelijk zijn.

Schema:

  • Dinsdag 22 mei 2018 en Woensdag 23 mei 2018

Plaatsen van riolering dwars over gans de Bredabaan t.h.v. Beukendreef.Deze werken zullen gefaseerd uitgevoerd worden in 2 dagen om toch telkens een doorgang te hebben voor het plaatselijk verkeer.

  • Donderdag 24 mei 20018

Plaatsen van riolering dwars over gans de Bredabaan t.h.v. Kochdreef.Geen doorgang mogelijk t.h.v. Kochdreef. Bredabaan wel bereikbaar via Beukendreef.

  • Vrijdag 25 mei 2018

Asfaltering van beide doorsteken t.h.v. Kochdreef en Beukendreef

Bovenstaande planning is afhankelijk van de weersomstandigheden en eventuele andere onvoorziene omstandigheden. Verdere info