De laatste tijd verschijnen er alweer verschillende phishing mails. Dit zo gezegd komende van banken (AXA, Argenta, ...) als van de federale politie (aanmaningsmails). Belangrijk is dat u niet ingaat op de mails en dus niet klikt op de meegestuurde linken.

Weet dat de politie geen boetes of aanmaningen verstuurt via mail.  Wanneer u slachtoffer bent geworden en dus nadeel heeft geleden, doe dan zeker aangifte bij uw politiekantoor.

Wij ontvingen opnieuw enkele meldingen van mensen die opgebeld werden door zogezegde medewerkers van Microsoft. Ga hier niet op in, dit betreft een poging tot oplichting, de zogenoemde ‘Microsoftscam’.

Lees meer →

Wat te doen indien er prioritaire voertuigen naderen

Je hebt het ongetwijfeld al meegemaakt: je rijdt in de verkeersstroom en een ziekenwagen, brandweerwagen of politiewagen achter je eist het recht van doorgang op. Wat moet je dan eigenlijk doen? 

Lees meer →

Tijdens de donkere winterdagen stijgt het risico op een inbraak. De vakantieperiode in december vormt een extra risicoperiode, doordat sommige bewoners langere tijd afwezig zijn. Zorg er daarom voor dat uw woning 's avonds verlicht is. Inbrekers hebben een voorkeur om vaker toe te slaan tijdens deze donkere maanden. Daarom hebben wij hieronder een aantal preventieve tips opgelijst:

Lees meer →

De Krijgsbaantunnel in Mortsel/Borsbeek (luchthaven) zal een onderhoudsbeurt krijgen op volgende data:

  1.        19 + 20/03/2018 (2 nachten)
  2.        18 + 19/06/2018 (2 nachten)
  3.        17 + 18/09/2018 (2 nachten)
  4.        17 + 18/12/2018 (2 nachten)

Lees meer →