Tijdens de nacht van 14 op 15 november 2015 hield de PZ MINOS een WODCA-actie.

Hierbij werden er op 2 locaties controles uitgevoerd:

Lees meer →

Ook dit jaar doet de Politie MINOS mee aan de grote 1dagniet-actie(s). Hierbij zullen in week 46, met bijzondere aandacht voor 13/11, verschillende acties gevoerd worden. De bedoeling is opnieuw op 13/11 een dag zonder inbraken te realiseren en tegelijkertijd de burgers te sensibiliseren en tips te geven betreft inbraakpreventie.

Neem gerust een kijkje op de website van de 1dagniet.

Lees meer →

Opgelet: de Krijgsbaan (brug R11) in Mortsel, tussen Heirbaan en Cantincrode, zal volledig worden afgesloten op vrijdagavond 13/11/2015 om 20u tot maandagochtend 16/11/2015 om 6u.
Dit is een heel uitzonderlijke situatie en zal in de ruime omgeving voelbaar zijn.
De hoofdomleiding verloopt via de R1, maar veel bestuurders zullen hun weg zoeken via Deurne of Borsbeek, wat ongetwijfeld tot filevorming zal leiden. Gelieve hiermee rekening te houden.

Hierbij de link naar wegenwerken.be.

De Krijgsbaan (brug R11) in Mortsel, tussen Heirbaan en Cantincrode, zal volledig worden afgesloten op vrijdagavond 13/11/2015 om 20u tot maandagochtend 16/11/2015 om 5u voor wegeniswerken.

Er zullen tevens maatregelen worden genomen in de diepte, bijv. het verkeer splitsen / op één rijstrook zetten ter hoogte van belangrijke kruispunten zoals De Robianostraat (Borsbeek) en de Herentalsebaan (Wommelgem).

Dit is een heel uitzonderlijke situatie en zal in ruime omgeving voelbaar zijn.

Lees meer →

De aannemer van de werken op de Krijgsbaan te Mortsel start na de herfstvakantie met een nieuwe fase, waarbij enkele kleinere verkeersmaatregelen worden getroffen.

Hieronder volgt een overzicht.

Lees meer →