Optreden (01/08/2017)

Op dinsdag 1 augustus 2017 vanaf 19 uur (voor programma), wordt in het Koning Boudewijnstadion een optreden van U2 georganiseerd. Het concert zal ongeveer 50.000 bezoekers op de been brengen.

In combinatie met de structurele avondfiles verwacht de politie verkeershinder op de Brusselse ring ter hoogte van de Heizel.

Een aantal verkeersbeperkende maatregelen rond het stadion zullen van kracht zijn. De uitritten 8 “Wemmel” en 2 “Strombeek-Bever” zullen indien nodig afgesloten worden. In functie van de volkstoeloop voor de aanvang van het optreden en na het evenement (23h), zullen de Houba de Strooperlaan, de Keizerin Charlottelaan en de Magnolialaan, tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer. De bussen van het openbaar vervoer worden in de mate van het mogelijke doorgelaten. De lanen in het park van Laken zijn niet toegankelijk voor het autoverkeer.

Er wordt gevraagd de omgeving van het Heizelplateau met de auto zo veel mogelijk te vermijden. Concertgangers wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen. Zeker wanneer u geen parking ticket hebt, zal u wellicht geen parkingplaats vinden op de Heizel. De metro en tramlijnen worden versterkt.

twitter

Volg ons op Twitter voor de laatste verkeersupdates @ZPZ_polbru