De politiezone Brussel HOOFDSTAD Elsene REKRUTEERT!


Onze politiezone is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers vanwege haar constante ontwikkeling. Om het hoofd te kunnen bieden aan de vele missies (onthaal, interventie, wijkwerking, lokale recherche, openbare orde, verkeer, enz.) zijn we regelmatig op zoek naar :

  • Agenten van politie: geen diplomavereisten

De betaalde basisopleiding duurt zo'n 5 maanden. Zij bestaat uit een beroepsopleiding in een politieschool, waar de aspiranten de nodige profes-sionele vaardigheden verwerven voor de uitvoering van hun latere opdrachten als agent.

  • Inspecteurs van politie: houder zijn van een diploma secundair onderwijs

De rekrutering van het basiskader is permanent. Zie mobiliteitscyclus via www.polsupport.be, rubriek 'Personeel' - 'Mobiliteit en vacatures'.

De betaalde basisopleiding van de inspecteurs van politie duurt 12 maanden en bestaat uit een beroepsopleiding in een politieschool, waar de aspiranten de nodige professionele vaardigheden verwerven voor de uitvoering van hun latere opdrachten. Gedurende hun opleiding verrichten de inspecteurs 3 stages. Onze politiezone beschikt over opgeleide mentoren die de aspiranten begeleiden.

  • Hoofdinspecteur van politie: houder zijn van het vereiste bachelor-diploma of via sociale promotie of mobiliteits

De vacant verklaarde plaatsen voor het middenkader worden 5 maal per jaar opengesteld via mobiliteit : www.polsupport.be, rubriek 'Personeel' - 'Mobiliteit en vacatures'.

  • Burgerpersoneel (CALog): onder de vorm van vacatures gepubliceerd op www.jobpol.be

 

uitroepteken Voor alle toelatingsvoorwaarden zie www.jobpol.be of bel gratis naar JOBINFO op 0800 99 505.


Voor meer inlichtingen, contacteer ons PROMOTEAM

  • per telefoon 02/279 70 57 of 02/279 79 09
  • per mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  •